Hányan megyünk a jövő héten genetikai ultrahangra?
Figyelt kérdés
Melyik nap mentek, és hány hét+hány naposak lesztek aznap?2013. márc. 10. 11:45
1/3 anonim válasza:
Szia. Èn 19-én megyek és akkor 19+2 leszek..hamarabb nem tudtak időpontot adni a màv kórhàzba, de szerencsére ezen a héten a magàndokim megvizsgàlt és megnyugtatott, hogy nincs gond a magas afp ellenére:) te mennyi idősen mész majd?:)
2/3 anonim válasza:
En 18-an fogok menni es akkor keszek pont 20 hetes. Mikor kerdeztem a szonografust, hogy mehetnek e hamarabb, szerettem volna a 18. heten, akkor azt mondta, hogy haaaat, o jobban orul annak ha a 20. heten van ez az uh. Mar megcsinalja a 19-en is, de nem veletlenul van a 20-kon.
Most meg latom, hogy szinte mindenki mar a 18. heten megy, de legkesobb a 19-en...jo lett volna latni hamarabb is. Mondjuk most mar kibirom azt az egy hetet. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Én holnap megyek, 1 nap híján 19 hetes leszek.
2013. márc. 11. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!