Leendő Édesanyák! Hányan vagyunk, akik júliusra várjuk a babánkat?
Hogy vagytok, hogy élitek meg a várandósságotokat?
Tudjátok már a baba nemét?
Milyen kérdések foglalkoztatnak benneteket?
Szia. Én július 25-re vagyok kiírva és talán kislányunk lesz. Rossz volt olvasni az előzőek szomorú történeteit. Én is nagyon parázós vagyok, mert 6 év után sikerült teherbe esnem. Folyton rettegek attól, hogy valami baj történik.
Egyébként nekem elég sok kínom-bajom van az átlaghoz képest. Már most dagadok, vizesedem. Az erek csak úgy pattannak ki a lábamon és ahogy jön a meleg úgy fáj. De a legrosszabb, hogy már a 11. héttől annyira sok a gyomorsavam, hogy sokszor aludni sem tudok. Pedig már végigpróbáltam mindent, Salvus víz, Rennie.........semmi nem jó!
Sziasztok!
Telejesen egyet értek az előttem szólóval, biztos hamarosan ismét kopogtatni fog a gólya.Nálunk is igy volt.Július 27-re vagyok kiírva, kislány lesz, Jázmin lesz a neve.Teljesen jól vagyunk, szépen kerekedik a pocim :) és a kicsi egyre virgoncabb.Már nem csak néha-néha érzem a rúgásokat, van mikor mintha kinyomná valamelyik végtagját.Nagyon jó érzés.Lassan mi is kezdjük a vásárást.És te, kedves kérdező?Nálatok mikor jön a picur?
Őszintén sajnálom, hogy az első két válaszolónak ilyen tragédiát kellett megélnie. :( Kitartást és sok erőt kívánok, az első válaszolónak pedig üzenem, hogy jönni fog az a baba, és őt már nem fogod elveszíteni!
Július 26-ra vagyok kiírva, kislányunk lesz! A nevét még nem tudjuk, nekem is nagyon virgonc, már az apukája kezét is megrugdalja! :)
Néha vannak olyan félelmeim, hogy mi lesz, ha koraszülött lesz, ha nem tudom a végéig kihordani, de igyekszem pozitív dolgokra gondolni!
Alig várom, hogy megláthassam a kis arcát! :)
Szia!Július 14-re várom a kislányom!!!:)))5 évet vártunk rá!! Nagyon aktív!Szinte egész nap bulizik odabent!Hatalmas a pocakom!:)))Ma egy kicsit elkeseredtem,mert magas lett az éhgyomori vércukrom!!!Holnap megyek az eredményért!!!Kíváncsi leszek rá...
Mindenkinek nagyon jó egészséget,és gyönyörű babákat Kívánok!!!
Én Julius 7-re várom a második kislányomat:-)
Rá 28 hónapot vártunk, ellenben az elsővel ő az első hónapban megfogant!
Mi is már lassan kezünk vásárolgatni, bár nekünk sok minden megmaradt az első babáról:-)
Szombaton megyek 4D-s UH-ra már nagyon-nagyon várom:-)
További kellemes babavárást kívánok
Sziasztok,
Én július 25-re várom a kisfiamat :)
Változó az állapotom, sokszor ég a gyomrom, vagy fáj, meg reggelente leesik a vérnyomásom, ilyesmik, de nagy gondok nincsenek :) (lekopogom)
mi már sokmindent vettünk neki, már csak az ágy van hátra a nagyobb dolgokból, a kisebbekből meg még pár dolog.
29-én megyünk 4d-re :)
jó babavárást mindenkinek :)
Július 6. 3.baba és kisfiú. Jól vagyunk szerencsére, bár sok izgalom jutott ki az elejétől. Reméljük minden rendben lesz most már.
Minden jót nektek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!