Hányan Várjuk Júniusra a Pici érkezését? Mikorra, Fiút vagy Kislányt?
Június 18-ra várom, pont a héten voltam 4D Ultrahangon, 25 hetes vagyok, kiderült fiú, 945gramm.
Én estére annyira fáradt vagyok, még dolozom, április végéig biztos, meg van még 1 nagyobb lányom, szóval simán elalszom, akár hogy is rugdos!
Júni 20 és kisfiú.
Én délután kis tornázás vagy takarítás után mindig leülök kicsit pihenni, olyankor szokta kibulizni magát, így estére már csak mocorog.
Szóval ha valamitől nem tudok aludni akkor az inkább a gyomorégés szokott lenni :( :), de amilyen álomszuszék lettem, még az se mindig zavar annyira...
"Es hogy altok a vasarlassal? Ellen tudtok allni a cuki ruhaknak?"
#4-es vagyok; unokaöcsi januárban született, úgyhogy a "gyorsan kinövős" ruhákból egy ideig folyamatos lesz az utánpótlás, szóval a vásárlási lázat úgy kerüljük el, hogy nem is nézünk babaruhát... persze biztos fogok párat venni, de egyelőre tűrtőztetem magam, mert ha egyszer elkezdem nem lesz megállás. :)
Első vagyok. Nekem ma hozza a dutár a babakocsit:)
Úgy örülök neki:)Ilyen lett, csak szürke narancs, mert lányomnak rózsaszín volt/van
Ruhákból is bevásároltam bőven!
Még egy új matrac kell a kiságyba, pár fiús pléd, cumisüveg, cumi.
Most veszek egy elektromos Mellszívót, lányomnál kézi volt, hát borzalmas volt, mire lefejtem 100 Milit, a kezem kiakadt!
Hont, kiskád, kiságy, törölköző, ezek maradtak a lányomról, ruha egy szem sem, mindene csajos volt, harisnya, body, kis ruhácska.
Igazából most is a rózsaszínen akad meg a szemem, a fiús ruhák nem olyan szépek...
Mi június 27-re várjuk a fiunkat. Mozog sokat, de azért tudok tőle aludni. :)
Vásárolni jóformán csak a bútorokat kell, annyi mindent kaptunk ismerősöktől. Halomban állnak a cuccok, még át sem tudtam nézni mindet. Az autó csomagtartója 3 napja tele van babaholmival, de egyelőre nem tudjuk hova kipakolni... Amúgy eléggé kampányszerűen foglalkozunk a dolgokkal: egy hétig szekrényeket nézegetünk, aztán nem veszünk semmit, viszont hetekig nem is foglalkozunk vele - kb. mindennel így vagyunk. :)
Júni 27-re várjuk első babánkat, kislány lesz.
Aludni tőle tudnék, inkább azért ébredek fel sokat, mert elalszom a csípőmet az oldalfekvés miatt... Mocorog sokat, aranyos nagyon, de nem zavaró, inkább örülök neki.
Vásárolni nemrég kezdtünk ruháhat, a bútor és a babakocsi majd március végén kerülnek sorra.
Szép név a Hanna :) Mi is Gondolkodtunk rajta de a Zoé mellet döntöttünk. Vásárolgatás próbálom magam vissza fogni ha valami találok mert mi is nagyon sok ruhát kaptunk nővéreméktől és barátnőméktől szóval igazából szerintem az első időszakra még sok is amink van szóval én is próbálom sokszor elkerülni ( mert volt ,hogy beindultam pedig csak mellszívóért mentem be a baba boltba , hát nem csak azzal jöttem ki:D ) persze egy két ruhát mi is fogunk venni de még várunk. Mi is inkább bútorokat nézegettünk nem soká meg is vesszük, pihenőszék mert ilyeneket nem kapunk szóval ebben kiélhetem vágyaimat ! :)
Nekünk is nem rég érkezett meg a babakocsink :) a miénk ilyen: [link] ott a kép a jobb sarokban csak rá kell kattintani :) De nagyon szuper! És kinek ,hogy fogják hívni a babáját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!