Én augusztus 17-re vagyok kiírva. Ultrahang alapján kicsit előbb. Elvileg kislány lesz, de név még nincs. Az az első baba esetében is a végén lett tuti :)
2013. febr. 27. 07:58
2/45 anonim válasza:
Sziasztok!Én augusztus 1 re vagyok uh szerint de most hétvégén a 4D-en azt mondták hogy juli 27:)Kisfiunk lesz és a neve Hunor lesz:)Ti érzitek már mozogni?Hanyadik baba?
2013. febr. 27. 08:01
3/45 anonim válasza:
1.vagyok. Ritkán érzem, hogy mozog, de ez még nem az igazi rúgás :) Nekem második lesz.
2013. febr. 27. 08:05
4/45 anonim válasza:
2.vagyok...Én kb 1 hete érzem de tegnap nem nagyon éreztem:SNem tudom remélem nincs gond:S
2013. febr. 27. 08:08
5/45 anonim válasza:
Augusztus 8-a körül, de a nemét még nem tudjuk, elvileg március 20-án kiderül :)
2013. febr. 27. 08:32
6/45 anonim válasza:
Én augusztus 7-re vagyok kiírva uh szerint(mensi szerint aug 12), már nagyon érzem mozogni :) amikor beindúl már kézzel is lehet érezni :)))
nemét nem tudjuk, majd márc.11.-én megyek újra, talán kiderűl :)
2013. febr. 27. 08:35
7/45 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem aug. 13, a 13.heti uh szerint kisfiú, név még nem biztos, de lehet h Balázs!Első baba, és még nem érzem...:( Honap töltöm a 16.hetet...!
2013. febr. 27. 08:36
8/45 anonim válasza:
augusztus 5-re vagyok kiírva. nemét még nem tudjuk. de ha lány lesz akkor Lindának szeretnénk hívni. már van egy fiam. ő két éves lesz mire jön a kistesója :)
2013. febr. 27. 08:41
9/45 anonim válasza:
Aug. vége - szept eleje körül várjuk (mensi szerint szept. 2., de minden UH-n egy nappal előbbre teszik a dátumot, szerintem is előbb volt az ovu abban a hónapban).
Harmadik baba, Anikó a lánynevünk, fiúnévben még nem egyeztünk meg. Nem fogjuk megkérdezni előre a nemét.
2013. febr. 27. 08:49
10/45 anonim válasza:
Aug 6-ra vagyok, de UH alapján júli 31-re. Hát majd jön amikor jön. :) Csak a lényeg, hogy időben, ne előbb. :) Elvileg fiú, d a párom annyira kislányt szeretne, hogy meg van győződve, hgy a szonográfus rosszul látta a 12. heti UH-n. :) Hát majd kiderül. De azt mondta, ha fiú lesz akkor sem hagyjuk a kórházban. :D :D :D
Ha fiú lesz Nimród lesz a neve, ha lány akkor Villő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!