Hányan fogunk innen szülni 2013 augusztusban?
Hát és én nem érzem mozogni... Talán néha mintha olyat érznék , amikor szívószállal vízbe bugyborékolsz. De ennyi.. Gondolom az Ő.
Pedig tegnap töltöttem a 17. hetet. :-/
De majd csak lesz valami konkrétabb is hamarosan.
K.
Sziasztok!
Jelentkeznék hozzátok. :) augusztus 10-re vagyok kiírva második baba. Nagyon aktív még akkor is, ha tornázunk. :)
Nemét még nem tudjuk gondosan dugdossa előlünk mert mindig eltakarta magát.
A neve 90% a változtatás jogát fent tartjuk a párommal a szülés idejéig ha fiú lesz most úgy néz ki Máté, ha lány akkor Ági.
A lányo is sokáig Zoénak indult aztán megtaláltam a Csenge nevet és akkor nagy kapálásba kezdett és tudtam, hogy a kis pocaklakom akkor Csenge lesz. Illik is rá. Ezért tartjuk fent a változtatás jogát. :D
Ki hol fog szülni? Én SOTE2-n.
Sziasztok! Én is a Bajcsyban szülök, aug.5-re vagyok kiírva. Kisfiú lesz, és már érzem hogy mozog a drága. Nekem Ő a második baba. Az első is fiú, de már 18 éves lesz mire megszületik a tesó.
17+3 hkm
Kedves Kismamik!
Nálatok minden uh, és egyéb vérvételi eredmény rendben volt?(kombi teszt, integrált teszt, afp, stb..) Valakinek volt vagy lesz magzatvíz vizsgálata?
De aranyosak vagytok :) Köszi! Tudatos a névválasztás a jelentésüket tekintve, nem pusztán a "szépen hangzás" miatt esett ezekre a választás.
Nimród magyar vonatkozása igen döntő volt mindenképpen, valamint itt a névanalízise: A névanalízis szerint a Nimród név magabiztosságot, önbizalmat és önállóságot adhat. A név viselői sokat gondolkodó emberek, könnyen állnak rá egy logikus gondolatmenetre, és követik azt a végkövetkeztetésig, még akkor is, ha az bonyolult és összetett. Kísérletező hajlamú, vállalkozó szellemű, vezető típusú egyéniségek. Nehezen viselik ha mások beleszólnak a vitáikba, pedig ezt ők maguk is gyakran teszik.
A Villő pedig igen tömören : ősi magyar eredetű név, tündért, fűzfa-tündért, átvitt értelemben rügyfakadást, tavaszt jelent. Szóval tényleg tündérmesés.:)
A bővebb névanalízise már nem olyan rózsás :))) de ebben az esetben maradjunk ennél a rövid tömör meghatározásnál. :D Itt igazából azért inkább győzött a hangzásbéli tetszetőség + a név magyar mivolta.:)
Bocs, hogy ilyen bőlére eresztettem.. :)
K.
6-os válaszoló vagyok :
nekem eddig minden vizsgálat jó lett, igaz az afp-m még nem jött meg....
küldök egy pocak képet, remélem más is kedvet kap!
szerintem már gömbölyödök de még nem nagy....
hízással hogy áltok ?
nekem nincs mérlegem uh gőzöm nincs :S pedig jó lenne tudni...
Sziasztok! Én mensi szerint augusztus 5-re , uh. szerint augusztus 16-ra vagyok kiírva.A nemét még mi sem tudjuk, talán a 18 hetes uh. -on már ős is megmutatja magát mint a testvérei. Mire megszületik a nagyfiam elmúlik 15 éves, a kisfiam meg pont augusztus elején tölti az 5. életévét. Mocorgást már érzek , de a férjem még nem. Picit félek mi lesz a végén mert a két fiam nagy súllyal született( 4100 gramm 55 cm, 4700 gramm 62 cm)é s szerintem most sem lesz pici a babó. Pápán fogok szülni.
15+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!