Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyan varjuk elso babankat...

Hanyan varjuk elso babankat az iden?

Figyelt kérdés

Tervezett baba volt? Mennyit vartatok ra? Mit ereztetek amikor meglattatok a pozitiv tesztet? Hany hetesek vagytok? Mikorra vagytok kiirva? Ki hogy erzi magat? Tunetek? Tudjatok mar a nevet? Kinek hogy fogjak hivni a babat?

Mennyire vagytok izgatottak? Feltel a szulestol? Jajj minden erdekel :) Ha van kedvete meseljetek :)

2013. márc. 10. 16:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én április 14re várom. Először megijedtem pedig tervezett baba volt de aztán megnyugodtam és most már örülök neki. Álmos lesz a neve. Egy kicsit félek a szüléstől de csak mint ismeretlen dologtól.
2013. márc. 10. 16:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Első babánkat várjuk májusra. Fiú lesz, Péter. Hát nem is tudom, hogy miket meséljek... tervezett baba volt, egy vetélés után az első próbálkozós hónapban megfogant. A szüléstől félek még, sőt most kezdek csak igazán parázni, mert még nem tudom, hogy mi hogy lesz, ami idegesítő. De már nagyon várjuk. Nagyon erős baba, mostanában már elég fájdalmas a mozgása a pocakomban :-) De te is mesélj valamit!
2013. márc. 10. 16:12
 3/14 anonim ***** válasza:
április 10re vagyok kiríva elvileg kislányom lesz (nem mutatta meg magát rendesen így csak tippelni tudtak az orvosok) kicsit én is félek mert nem tudom mire számítsak. Melinda lesz a neve. Tüneteim csak annyi van hogy a lábaim fájnak esténként. Mi nagyon sokat vártunk rá 7évet sajnos :( de szerencsére természetes úton fogant :) 35+5hkm de te is mesélj
2013. márc. 10. 16:17
 4/14 A kérdező kommentje:

Ooh nalunk meg igen korai a dolog. Oktoberi baba lesz. 9+3 hetes vagyok.Alig varom mar, hogy erezz a mozgasat. 6 honapot vartunk ra. Azt hittuk mar nem jon es vmi gond van... volt nagy mehlepetes es orom :) A nemet meg nem tudjuk persze.... de mindenki ugy erzi kislany lesz... majd meglatjuk :) Tunetmentes vagyok... kiveve a cici fajast az almossagot es az allando ehseget leszamitva. :)

Gratulalok nektek. Mar nincs sok hatra. :)

2013. márc. 10. 16:20
 5/14 A kérdező kommentje:
7 ev... o.O Nem semmi... Kulon Gratulalok hozza ;)
2013. márc. 10. 16:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Április 29.vagyok kiírva egy kisfiúval:)Első baba.igazi nászutas szerelembaba,egyből összehoztuk:))33hkm
2013. márc. 10. 16:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Szinte ugyan abban a cipőben járunk csak egy héttel kisebb a terhesség. Mi is kb. fél évet vártunk rá. És én is úgy voltam, hogy nem jön ok, akkor egy kicsit másra koncentrálunk, és most olyan boldog vagyok, hogy azt le se lehet írni! :) Mondjuk én egy hete hányingertől szenvedek, de még elviselhető. :) R-27
2013. márc. 10. 16:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi is októberre várjuk az első picurt. 7+2 hetes vagyok. Cici feszülés kezd kicsit jóbb lenni (vagy megszoktam) de az émelygést és hányingert nem lehet megszokni. Kislányt szeretnénk de valahogy fiú érzésem van. :)
2013. márc. 10. 17:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Szia! Mi július 25-re várjuk a kisfiúnkat :) Terveztük és 2. hónapban fogant. A nevét még nem döntöttük el. Félek a szüléstől azért, viszont várom is! Már elmúltak a tünetek, bár szerencsés vagyok, nem sok volt. Ami megmaradt, az az érzékenység lelkileg. Amikor elolvastam például, amiket ide írtak, azon is meghatódtam :D Olyan jó terhesnek lenni :) 20 hetes vagyok. Mindenkinek gratulálok a Picikhez!
2013. márc. 10. 18:02
 10/14 kabymaci ***** válasza:
Tervezett volt 1,5 évet váratott magára.Mi nagyon örültünk igazi karácsonyi ajándék volt számunkra :)14+3 hetes vagyok augusztus 22-re vagyok kiírva később fogant egy picit mint ahogy szokott lenni. Most már jól érzem magam 10 hét után elmúlt minden tünet.Tudjuk a nevet de a nemét még nem :) Nem vagyok izgatott várom már hogy szép kerek legyen a pocim hogy érezzem igazából a mozgolódást. Nem félek a szüléstől az élet velejárója,ami egyszer bement az valahogy ki is jön ;)
2013. márc. 11. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!