10 és fél hetes "kismama pocii"?
Ma délután feltettem azt a kérdést hogy 10 és fél hetesen már valóban a terhes pocim látható?(nyilván nem a bébi)
tettem fel képet is.írták hogy ez csak puffadás lehetetlen hisz ő dupla annyi idős és még neki sem jegyezték meg.
Ja mer hogy nekem többen meg is jegyezték!
Szóval ezek után pont ma mentem magánrendelésre és a dokim ezzel fogadott :hogy kivan gömbölyödve kismama!most csináltam egy ujabb képet és szeretném megkérdezni miért lenne lehetetlen hogy nekem előbb látszódik?sőt itt rengeteg kimama írta hogy már 8-9 hetesen látszott hogy ő várandós.nyilván ez nem a derbi tudom én de tehetek én róla hogy mér derekam sincs??:)
3.babáról van szó de ezt délután is kiírtam!
Köszönöm csajok jó sokan írtatok azért a végére születtek ide is "nem kismama pocakod van"vélemények.
De sebaj tényleg nem arról van szó hogy betegesen bebeszélem meg várom hanem csak arról hogy többen megjegyezték másoknak is volt és van már ilyenkor és kiváncsi voltam:)
Ja és 21 es megnéztem a kérdésed nagyon találó ötlet:)
Nagyon szép a pocid látni hogy első babó szép feszes a bőr:)
És kimondottam kismama pocak még jobban mint nekem!
Grtaulálok neked is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!