10 és fél hetes "kismama pocii"?
Ma délután feltettem azt a kérdést hogy 10 és fél hetesen már valóban a terhes pocim látható?(nyilván nem a bébi)
tettem fel képet is.írták hogy ez csak puffadás lehetetlen hisz ő dupla annyi idős és még neki sem jegyezték meg.
Ja mer hogy nekem többen meg is jegyezték!
Szóval ezek után pont ma mentem magánrendelésre és a dokim ezzel fogadott :hogy kivan gömbölyödve kismama!most csináltam egy ujabb képet és szeretném megkérdezni miért lenne lehetetlen hogy nekem előbb látszódik?sőt itt rengeteg kimama írta hogy már 8-9 hetesen látszott hogy ő várandós.nyilván ez nem a derbi tudom én de tehetek én róla hogy mér derekam sincs??:)
3.babáról van szó de ezt délután is kiírtam!
Hűha ez tényleg nem semmi 9 hetesen ilyen pocakot:)
Igen létezik tényleg a manópoci:D
igen ígyvan:)köszönöm a válaszokat
boldog babavárást neked is!
Persze, hogy lehetséges!
Mikor én friss kismamaként mentem az első vizsgálatra az orvosnál ott volt egy ismerősöm. Hatalmas, de tényleg nagy pocakja volt. Ez volt egyszer egy régebbi év januárjában. Gratuláltam neki, kérdeztem mikorra van kiírva. Mondta, hogy augusztus közepe. Én néztem egy nagyon, aztán elmorfondíroztam magamban, hogy biztosan rosszul hallottam, lehet májust mondott a lány, az még csak csak stimmelt volna a pocakmérettel. Aztán pár hét múlva találkoztunk az uh-n ismét. Beszélgettünk. Mondta, hogy a 18 hetes uh-ra jött, hát majd lefordultam a székről. Amúgy sajnáltam szegényt egy kicsit, mert tényleg hatalmas pocakja volt már akkor is. Nemhogy a végére...
Szerintem simán látszódhat már a kismama pocak ennyi idősen.
Csak 1 kis történet: Pont ma este a 4,5 éves kisfiam megsimogatta a hasamat, hogy "anya, megnőtt a pocid, mégis lesz még 1 kistesóm?" Köpni, nyelni nem tudtam. Még csak 6 hetes leszek. (szintén 3. baba, de a 4. terhesség) Utána nézegettem a tükörben, de szerintem nem nagyobb mint volt.
Hát ez vicces, hogy azzal indokolták, hogy nem lehet kismama pocak, mert nincs eléggé lent... Szerintem nem tudják, hogy az elején mindenkinek fönt van, később ereszkedik le. Jó, nekem is kicsit lejjebb volt (mármint természetesen 3000-nek számítottam), de sokaknak itt van, mint neked/nektek. :)
5. válaszoló voltam.
Babát vársz, hát miért ne gömbölyödjön a pocakod? Nekem is gömbölyödött, 7 hetesen apukám, 10 hetesen meg már idegenek is kiszúrták, hogy babát várok, pedig széles a csípőm, lett volna hova bújnia.
Marhaság, hogy ma versenyeznek, hogy ki nő kisebbre babavárás alatt... Anya vagy, a várandósság arról szól, hogy kitágul a világ és a tested is. Két gyerek után is karcsú maradtál, a harmadik után is vissza fogsz változni. Dülleszd is ki azt a pocakot, hadd csodálják meg! Bárcsak megint ott tartanék, hogy a pocakom méretén bánkódjak... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!