10 és fél hetes "kismama pocii"?
Ma délután feltettem azt a kérdést hogy 10 és fél hetesen már valóban a terhes pocim látható?(nyilván nem a bébi)
tettem fel képet is.írták hogy ez csak puffadás lehetetlen hisz ő dupla annyi idős és még neki sem jegyezték meg.
Ja mer hogy nekem többen meg is jegyezték!
Szóval ezek után pont ma mentem magánrendelésre és a dokim ezzel fogadott :hogy kivan gömbölyödve kismama!most csináltam egy ujabb képet és szeretném megkérdezni miért lenne lehetetlen hogy nekem előbb látszódik?sőt itt rengeteg kimama írta hogy már 8-9 hetesen látszott hogy ő várandós.nyilván ez nem a derbi tudom én de tehetek én róla hogy mér derekam sincs??:)
3.babáról van szó de ezt délután is kiírtam!
Szia!
Előszőr is gratulálok! :)
És ne aggódj, ne szivd mellre simán lehet egy kis féltékenység a válaszokban... hiszen bár mindenki tudja, hogy ez nem verseny azért minden kismama azt várja, hogy mikor lesz már látványosan babapocakja!
Nekem is volt egy kérdésem...! Eléggé meglepő volt a válaszok nagy része. Kép is van ha gondolod nézd meg :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Jó egészséget és örömteli babavárást minden kismaminak :)
mivel már nincs olyan erős hasfalad ezért látszódhat (de ez nem csak a baba még)...hiába csinálod reggel a képet akkor is lehetsz puffadt....
amúgy meg nem mondanám h babát vársz.....
megnéztem újból a képeket de tényleg nem tűnsz babásnak csak van egy pici poci ami sokaknak alapból van :)
legyél türelmes majd fog az látszani még!!!!
17 hetes kismama vayok második babámat várom én mot a személyes tapasztalatomat írom le.
Szóval a lányomnál is meg a motaninál is kb az tudja, hogy babás vagyok aki ismer illetve elmondtam. Már pólóban lehet látni számomra egyértelmű a terhesség. Aki ismer és régen látott annak is egyértelmű, hogy babás vagyok mert nagyon vékony vagyok mert sokat fogytam és most jócskán gömbölyödik a pocak. :) Viszont ha utazok BKV-n vonaton kabátban még nem egészen egyértelmű, hogy a baba miatt nagyobb a hasam vagy van némi túlsúlyom.
Szerintem egyén függő, hogy kinek mennyire látszik. Azért a legelején nem a baba ugyan de ahogy nő a méh szépen tolódnak el belülről a szervek és ezeknek hely kell.
10 hetesen rám már ujjal mutogattak, hogy terhes vagy... :)
Pedig első babám. Jelenleg 25 hetes vagyok és majd elgurulok... :D
szerintem csak irigykednek rád, hogy már most látszik, hogy pocakos vagy... ;)
Én pl. alig vártam, hogy látszódjon hogy pocakosodok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!