Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 és fél hetes "kismama pocii"?

Timcsikusz kérdése:

10 és fél hetes "kismama pocii"?

Figyelt kérdés

Ma délután feltettem azt a kérdést hogy 10 és fél hetesen már valóban a terhes pocim látható?(nyilván nem a bébi)

tettem fel képet is.írták hogy ez csak puffadás lehetetlen hisz ő dupla annyi idős és még neki sem jegyezték meg.

Ja mer hogy nekem többen meg is jegyezték!

Szóval ezek után pont ma mentem magánrendelésre és a dokim ezzel fogadott :hogy kivan gömbölyödve kismama!most csináltam egy ujabb képet és szeretném megkérdezni miért lenne lehetetlen hogy nekem előbb látszódik?sőt itt rengeteg kimama írta hogy már 8-9 hetesen látszott hogy ő várandós.nyilván ez nem a derbi tudom én de tehetek én róla hogy mér derekam sincs??:)

3.babáról van szó de ezt délután is kiírtam!

[link]

2013. márc. 6. 19:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Előszőr is gratulálok! :)

És ne aggódj, ne szivd mellre simán lehet egy kis féltékenység a válaszokban... hiszen bár mindenki tudja, hogy ez nem verseny azért minden kismama azt várja, hogy mikor lesz már látványosan babapocakja!

Nekem is volt egy kérdésem...! Eléggé meglepő volt a válaszok nagy része. Kép is van ha gondolod nézd meg :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Jó egészséget és örömteli babavárást minden kismaminak :)

2013. márc. 6. 21:55
 22/32 anonim ***** válasza:
Én már du. is azt írtam, hogy többedik babánál természetes, hogy hamarabb látszik (hiszen lazábbak a szövetek). Nekem már a legelején látható módon megnőtt a hasam (6. baba).
2013. márc. 6. 22:08
 23/32 anonim ***** válasza:

mivel már nincs olyan erős hasfalad ezért látszódhat (de ez nem csak a baba még)...hiába csinálod reggel a képet akkor is lehetsz puffadt....

amúgy meg nem mondanám h babát vársz.....

2013. márc. 7. 03:27
 24/32 anonim ***** válasza:

megnéztem újból a képeket de tényleg nem tűnsz babásnak csak van egy pici poci ami sokaknak alapból van :)

legyél türelmes majd fog az látszani még!!!!

2013. márc. 7. 03:30
 25/32 anonim ***** válasza:
Sziasztok. En is 10 es fel hetes vagyok, de csak egy picit gombolyodik a hasam a koldokomtol lefele. Elso baba se minding vekony voltam lapos hassal es eros hasizommal. Mar varom, hogy gombolyodjek. A csipomon latom a valtozast mondjuk :)
2013. márc. 7. 07:33
 26/32 anonim ***** válasza:

17 hetes kismama vayok második babámat várom én mot a személyes tapasztalatomat írom le.

Szóval a lányomnál is meg a motaninál is kb az tudja, hogy babás vagyok aki ismer illetve elmondtam. Már pólóban lehet látni számomra egyértelmű a terhesség. Aki ismer és régen látott annak is egyértelmű, hogy babás vagyok mert nagyon vékony vagyok mert sokat fogytam és most jócskán gömbölyödik a pocak. :) Viszont ha utazok BKV-n vonaton kabátban még nem egészen egyértelmű, hogy a baba miatt nagyobb a hasam vagy van némi túlsúlyom.

Szerintem egyén függő, hogy kinek mennyire látszik. Azért a legelején nem a baba ugyan de ahogy nő a méh szépen tolódnak el belülről a szervek és ezeknek hely kell.

2013. márc. 7. 08:15
 27/32 anonim ***** válasza:

10 hetesen rám már ujjal mutogattak, hogy terhes vagy... :)

Pedig első babám. Jelenleg 25 hetes vagyok és majd elgurulok... :D

szerintem csak irigykednek rád, hogy már most látszik, hogy pocakos vagy... ;)

Én pl. alig vártam, hogy látszódjon hogy pocakosodok... :)

2013. márc. 7. 08:52
 28/32 anonim ***** válasza:
Szia! Szép pocid van már most. Én 9 hetes vagyok, nekem is van, de nekem biztos, hogy puffadás, mert elég gázos vagyok. Igazából szerintem aki azt írja, hogy nem kismama poci, csak puffadás az azért írja, mert ilyenkor a méh még a szeméremcsont mögött van, tehát nem a hasadban, ahol lesz később, ott fent. A méhed ezután nő feljebb. Persze mivel már most is sokkal nagyobb, mint az elején, a beleid helyet változtatnak. Nekem az első terhességemnél, már nem is tudom talán a 12. hét körül kezdett el látszódni a "méhem" a terhes pocakrész, de csak úgy láttam, ha lefeküdtam a hátamra és a szemérem csont felett egyértelműen keményen kidudorodott egy picit a hasam. Nézd meg, hogy mit látsz, ha a hátadon fekszel, de ne gyomogasd meg magad, csak finoman....
2013. márc. 7. 09:20
 29/32 anonim ***** válasza:
Én is a 3-at várom, 11 hetes vagyok és nagyobb a pocim, mint a Tiéd! :) Pedig én is vékony vagyok, kicsit aggódom is, hogy a végére is nagyobb lesz-e, mint az előző kettőnél...?!
2013. márc. 7. 09:36
 30/32 anonim ***** válasza:
16 hetesen első babával már nekem is egyértelműen látszott, és nem puffadás volt. Miért ne látszódhatna 10 hetesen is valakinek? Nyilván nem maga a baba, de azért akkor már rendesen elkezdenek átrendeződni a dolgok.
2013. márc. 7. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!