10 és fél hetes "kismama pocii"?
Ma délután feltettem azt a kérdést hogy 10 és fél hetesen már valóban a terhes pocim látható?(nyilván nem a bébi)
tettem fel képet is.írták hogy ez csak puffadás lehetetlen hisz ő dupla annyi idős és még neki sem jegyezték meg.
Ja mer hogy nekem többen meg is jegyezték!
Szóval ezek után pont ma mentem magánrendelésre és a dokim ezzel fogadott :hogy kivan gömbölyödve kismama!most csináltam egy ujabb képet és szeretném megkérdezni miért lenne lehetetlen hogy nekem előbb látszódik?sőt itt rengeteg kimama írta hogy már 8-9 hetesen látszott hogy ő várandós.nyilván ez nem a derbi tudom én de tehetek én róla hogy mér derekam sincs??:)
3.babáról van szó de ezt délután is kiírtam!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
itt az előzmény:)
De igen, lehet ennyi idősen már kismama pocak.
Nekem 11 hetesen már látszódott, pedig túlsúlyosan kezdtem a terhességet, viszont nagyon vékony derekam van, így egyből látszódott. Nem puffadás volt, hanem kismamapocak. Te meg még vékonyabb is vagy, jobban látszik rajta.
Amikor a 19 hetes uh-ra mentem, azt hitték, hogy a 26 hetesre megyek.
A végére pedig szó szerint hatalmas nagy pocakom volt. Mondjuk 4 kg-al született a fiam, szóval volt miért.:)
nem ikrek vagyis nem tudok róla:D
de te miért tudsz így válaszolni hogy egyáltalán nem bántó:)
lehet a hormonok miatt kapom fel a vizet:D:D
Szia!
Persze, hogy lehet már pocakod! Mindenki mondja, hogy nem, ilyenkor még kizárt, mert csak 20 hetesen.........
Nekem 12 hetesen olyan 4-5 hónapot mondtak. Nekem is nagyon elől volt a baba (az orvosom azt mondta, hogy persze, mert nincs is máshol helye, olyan vékony vagyok... :)), kereken 10 hetesen már kérdezgették, hogy mi van... Ja, és 8 hetesen már úgy szorítottak a nadrágok, hogy az nem igaz, ki kellett gombolni! Aztán kb 12 hetesen már nem tudtam fölvenni azokat, mert már a zippzár is le volt húzva, de mégis szorított a zippzár legaljánál, szóval kismamanadrágot hordtam.
Ja, és 1. gyermekemet vártam!!! Most jön a 2., de ő még nagyon pici, 4-5 hetes, már kiváncsi vagyok, vele mikortól lesz pocakom. (Azt mondják, a többedik baba előbb látszik.)
Na persze meg az is igaz, hogy sokan sokkal hamarabb kiszúrják az ici-pici különbségeket, ezért veszik észre már az ekkora pocakot.
Vékonyak vagyunk, hát ez van! :)
Gratulálok a babához, boldog babavárást! :)
köszönöm szépen neked is boldog babavárást!
és az első válaszolónak is köszönöm.
Első válaszoló vagyok, a hitetleneknek feltöltöttem egy képet, itt 3 és fél hónapos terhes voltam, szóval még 20 hetes sem.
Szerintem nem puffadás.:)
dejóó köszi ez jól jött
és érdekes neked sem teljesen lenntről kezdődik
mert én azt is megkaptam hogy túl fenntvan.
köszi:D
Első és 7-es vagyok.:)
Végig így fent volt a pocim, szülés előtt 2 héttel kezdett leereszkedni.
És látván az utánam küldött linkelt képet, bizony egyértelmű bizonyíték annál a válaszadónál is, hogy igen is pici terhességnél is lehet már kismamapocak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!