Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet a terhesség jele?

Ez lehet a terhesség jele?

Figyelt kérdés

20-as éveim közepén járok, több éve szedek fogamzásgátlót és soha nem volt vele semmi problémám. Az utóbbi időben (2-3 hónapja) a menstruációm napra pontos de mennyisége nagyon kevés. Állagra is furcsa, sötétbarna nyúlós állagú.

A gyógyszert lelkiismeretesen szedem, de sajnos aránylag gyakran szenvedek gyomorproblémáktól, hasmenéstől.

Csináltam tesztet ami negatív lett, de mégis furán érzem magam. (bár lehet már csak bebeszélem magamnak)

Puffadtnak érzem magam, gyakori vizelési ingerem van.

Tudom már el kellett volna mennem nőgyógyászhoz de addig halasztottam, hogy most 1 hétig szabadságon van.

2013. márc. 1. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a teszt negatív, akkor nincs mitől tartanod. Nekem is voltak hasonló panaszaim 3 év rendszeres tablettaszedés után. Szerintem ez azért lehet, mert már régóta szeded ugyanazt a fajtát. De biztosra nem tudom, mert én abban az időben abba is hagytam, mert babát terveztünk.
2013. márc. 1. 16:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :) Ezzel kicsit megnyugtattál
2013. márc. 1. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!