Milyen bosszantó beszólást/kérdést kaptál a terhesséd alatt?
18as vagyok
Köszi. Most már értem :-)
Igazából engem az bosszant, hogy tudja mondjuk 100 ember, hogy terhes vagyok és minden nap többen is megkérdezik, hogy "Hogy vagy?" vagy hogy "Hogy vagytok?" - és a válaszom mindig az, hogy "Jól." és furcsállják, hogy nem panaszkodom... :P Aztán egyfolytában kérdezgették a nemét, amit a 20. hétig nem tudtam és mindig csak azt mondtam, hogy "Még nem tudom." mire visszakérdeztek hogy "Nem mutatta még meg magát?" - a válaszom pedig "Nem, csak minden helyen szar az UH készülék és/vagy a nődoki és még nem volt képes egyik sem megmondani.".
Aztán kiderült, hogy lány és a következő percekben, órákban mindenki megrohamozott, hogy "És akkor hogy fogják hívni?" - én meg "Még csak most tudtuk meg a nemét és még nem döntöttük el a férjemmel.".
Amúgy 99%, hogy Zsófi lesz, de szeretném ezt a témát nyugodt körülmények között megbeszélni a férjemmel.
És igazából az is bosszant, amikor azt kérdezik, hogy "És, mit vettél már neki?" és eddig a válasz "Semmit." volt de már "Cumit és egy kis zoknit.".
Szóval tulajdonképpen nem maga a kérdés lenne zavaró, hanem hogy 100-an ugyanazt kérdezik meg újra és újra és ez olyan monoton. :P
Nekem az apósomnak volt egy furcsa beszolása mikor vitt a korházba mert begörcsölt hasam.Azt mondta hogy biztos csak a gyomorsav sok és attól fáj a hasam.
17hkm
Fúúúú ne is mondjátok... az én anyósom a postás a faluban... már ki sem merek menni az utcára, boldog boldogtalannak mondja rólam/rólunk a híreket. meg a "jön a front, biztos megszül, mennek majd sorba az X az Y meg a Z is, mert egy kupacra vannak kiírva, de a Z 1nappal korábbra, csak utána jön az X aztán a legvégén az Y. Véletlenül sem lehetséges ám másik sorrend és feltétlenül egyszerre kell bemennünk, és egy szobában lennünk...
Tavaly az egész falu az esküvőnket hallgatta idén a terhességemet, komolyan mondom ég a pofám ha a boltba kell mennem, mert mindenki tudja (annak ellenére, hogy azt se tudnák ki vagyok, mivel úgy költöztem ide, ha nem anyós lenne a postás) megjött a Postás E. menye...
A nevén meg komolyan gondolkodom, hogy legalább a másodikat megváltoztatom, mert mi elmondtuk neki, hogy nehogy szó érje a hát elejét, de azt is elkürtölte már mindenhol... Már csak AZÉRT SE lesz az.... :)
Nekem apósom jegyezte meg,hogy elég sokat híztál már,nem?Hát köszi....
Bocsi,de én nem értem ezt a pontozást.Én ezt hol látom,h le v. felpontoznak?És ez mit számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!