Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen bosszantó beszólást/kér...

Milyen bosszantó beszólást/kérdést kaptál a terhesséd alatt?

Figyelt kérdés
Pl anyòs pajtàs okos mondatai, vagy egy okos szomszéd?
2013. febr. 26. 15:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

18as vagyok

Köszi. Most már értem :-)

2013. febr. 26. 16:10
 22/28 anonim ***** válasza:
43%

Igazából engem az bosszant, hogy tudja mondjuk 100 ember, hogy terhes vagyok és minden nap többen is megkérdezik, hogy "Hogy vagy?" vagy hogy "Hogy vagytok?" - és a válaszom mindig az, hogy "Jól." és furcsállják, hogy nem panaszkodom... :P Aztán egyfolytában kérdezgették a nemét, amit a 20. hétig nem tudtam és mindig csak azt mondtam, hogy "Még nem tudom." mire visszakérdeztek hogy "Nem mutatta még meg magát?" - a válaszom pedig "Nem, csak minden helyen szar az UH készülék és/vagy a nődoki és még nem volt képes egyik sem megmondani.".

Aztán kiderült, hogy lány és a következő percekben, órákban mindenki megrohamozott, hogy "És akkor hogy fogják hívni?" - én meg "Még csak most tudtuk meg a nemét és még nem döntöttük el a férjemmel.".

Amúgy 99%, hogy Zsófi lesz, de szeretném ezt a témát nyugodt körülmények között megbeszélni a férjemmel.

És igazából az is bosszant, amikor azt kérdezik, hogy "És, mit vettél már neki?" és eddig a válasz "Semmit." volt de már "Cumit és egy kis zoknit.".

Szóval tulajdonképpen nem maga a kérdés lenne zavaró, hanem hogy 100-an ugyanazt kérdezik meg újra és újra és ez olyan monoton. :P

2013. febr. 26. 16:10
 23/28 anonim ***** válasza:
Az én "kedvencem" amikor egy fiú és egy lány után jött a 3.baba és anyós meg sógornőm is célozgatott hogy MINEK harmadik ha már van ez is az is, és ugye csak véletlen becsúszott.... számukra az hogy egyszerűen vágytunk még egy babára az nem magyarázat.
2013. febr. 26. 16:13
 24/28 anonim ***** válasza:
72%
köszi annak aki felpontozott :)) 6-os voltam!!
2013. febr. 26. 16:17
 25/28 anonim ***** válasza:

Nekem az apósomnak volt egy furcsa beszolása mikor vitt a korházba mert begörcsölt hasam.Azt mondta hogy biztos csak a gyomorsav sok és attól fáj a hasam.

17hkm

2013. febr. 26. 17:23
 26/28 magi085 ***** válasza:

Fúúúú ne is mondjátok... az én anyósom a postás a faluban... már ki sem merek menni az utcára, boldog boldogtalannak mondja rólam/rólunk a híreket. meg a "jön a front, biztos megszül, mennek majd sorba az X az Y meg a Z is, mert egy kupacra vannak kiírva, de a Z 1nappal korábbra, csak utána jön az X aztán a legvégén az Y. Véletlenül sem lehetséges ám másik sorrend és feltétlenül egyszerre kell bemennünk, és egy szobában lennünk...

Tavaly az egész falu az esküvőnket hallgatta idén a terhességemet, komolyan mondom ég a pofám ha a boltba kell mennem, mert mindenki tudja (annak ellenére, hogy azt se tudnák ki vagyok, mivel úgy költöztem ide, ha nem anyós lenne a postás) megjött a Postás E. menye...

A nevén meg komolyan gondolkodom, hogy legalább a másodikat megváltoztatom, mert mi elmondtuk neki, hogy nehogy szó érje a hát elejét, de azt is elkürtölte már mindenhol... Már csak AZÉRT SE lesz az.... :)

2013. febr. 26. 17:58
 27/28 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy az ANYÓSOK pontoznak le :-))))))))))))))))))))))))))))))))
2013. febr. 27. 08:44
 28/28 anonim ***** válasza:

Nekem apósom jegyezte meg,hogy elég sokat híztál már,nem?Hát köszi....

Bocsi,de én nem értem ezt a pontozást.Én ezt hol látom,h le v. felpontoznak?És ez mit számít?

2013. febr. 27. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!