Milyen bosszantó beszólást/kérdést kaptál a terhesséd alatt?
6-os válaszoló vagyok....aki lepontozott lenne kedves elmondani miért is ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
de komolyan lányok!!! mi kivetni való van a válaszomba ?????????
Azért jó lenne ha meg is kellene vmi megjegyzés rovatba magyarázni a lepontozásokat, mert nem tudom mi zajlik le annak a fejében aki ilyen választ is képes lepontozni........utálom hogy sunyi módon nyom egy piros kezet de arra nincs mersze hogy megmagyarázza a dolgot....
6-os vagyok.....(csak ha a lepontozónak nem lenne elég a piros kéz nyomogatásából és szeretne még nyomkodni.....)
Na én a 6-ost fel is pontoztam gyorsan. Ugyanaz a sztori velem is megtörtént, csak nekem a sógorom mondta szülés után: Mi van, benned hagyták a gyereket?
A másik a drága anyósom. Az első gyermekünk fiú lett, és amikor nevet keresgéltünk, anyósom megjegyezte, csakis István lehet, így hívják a férjemet és apósomat, meg persze az ő apját is. Mi mondtuk, hogy ez szóba sem jöhet, erre megsértődött, hogy hát akkor a kutyákra hagyjuk a férjem nevét?
Most a másodikat várjuk, az is fiú lesz, hihihi majd kezdjük elölről! (szép neve lesz a kutyáknak!)
:-)
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de hogy értette anyósod, hogy az " ilyen" babák? Még az elején voltál vagy kitalált magának valamit?
Egyszer hallottam egy nagyon durvát. Volt egy kismama, elmentek elmondani az anyósáéknak, hogy jön az unoka. ( még nem voltak házasok, azt hiszem csak utána pár hónappal volt az esküvő) Nagy örömmel mentek, beszélgetek aztán elmondták a jó hírt. Aztán pár nappal később a kismamának mesélte a legjobb barátnője, hogy elment vásárolni és a boltba meglátta a kedves mamát, aki épp egy barátnőjének újságolta, hogy nagymama lesz. A barátnő " kihallgata" őket. A drága anyós így mondta: képzeld, a fiaméknál meg jön a baba. Úgy örülök végre egy kisunokának, a fiam biztos jó apa lesz. De hát az ilyen, mint a menyem nem való anyának... ( én ismerem a kismamát és a párját is, nagyon rendes emberek, a nő tényleg nem egy plázacica, nem is kényes, semmi baj nincs vele/ velük. És a mama meg tévedett, mert azóta is nagyon szépen nevelik a kisfiukat, most várják a második babát. Kíváncsian várjuk, hogy most az anyós mit fog produkálni :-)
18asnak válaszom:
Úgy értette hogy én negatív vagyok , a férjem pozitív , így antitestek képződhetnek , főként azért mert volt egy vetélésem ahol fel kellett volna venni egy szurit. Ami nálunk elmaradt, mert nem tudtuk a vércsoportjainkat. Ès régen az "ilyen " második babàk nem.mondig maradtak meg.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!