Szerintetek nem bosszantó? Sőt felháborító a rossman baba programja?
Amikor adta a nő a kártyát és vele együtt a saját névjegykártyáját, hogy regisztráljak, megkérdeztem, hogy ez nekem miért jó, azt mondta semmiért.
Na, nem regisztráltam, na nehogy már az eladónak gyűjtsem a prémiumot a nagy semmire, én meg nem kapok semmi kedvezményt. Hát hol élnek ezek????
Azóta sem mentem be többet, maradtam a DM-nél, ott legalább lassan, de gyűlnek a pontok.:)
Csak a Rossmanó reklám miatt mentem be, felesleges is volt.
Borzasztó, nem is nagyon járok Rossmannba, hiába van szó szerint a szánkba. Inkább sétálok 1 órát a lányommal és bemegyek a DM-be.
A program elején megkaptam a kártyát meg a kódot hozzá. Regisztráltam, kaptam kapásból 3-4 nappal rá 5 regisztrációs e-mailt. Mindegyiket visszaigazoltam...
Ezután eltelt kb. 2 hét és bementem valamit venni. Azt hiszem pampers pelenkát, mert akciós volt.
Erre közölte a csaj, hogy nincs regisztrálva a kártya. Elmeséltem neki a történteket, majd felhívták a központot. Mondta a központos csaj, hogy majd e-mailbe a végösszeg árának 10%-át visszakapom.. na azóta kapom!
Eltelt kb. 3 hét, megint használni akartam a kártyát, erre megint nem működik.. felhívták a központot és közölték, hogy nincs is ilyen kártyaszám regisztrálva.. Na akkor nagyon bepöccentem, felhívtam a Rossman központját és elküldtem őket melegebb éghajlatra.
Kaptam új kártyát, amit ők postáztak ki. Regisztrálva volt már és élt. Kaptam kupont is (ajándékkupont) és a kártyáról a következő vásárláskor levonták végre a -10%-ot..
Ettől függetlenül szerintem egy hatalmas baromság az egész "program". Azt se tudják, hogy mit csinál és mond a másik. Nálunk a program előtt, amikor hirdették, közölte az egyik bolt vezető, hogy lesz kezdőcsomag ajándék meg minden sz@r.. na, azóta is kapjuk!
Egyébként én csak kb. 12× töröltettem egymás után a blokkolást a kasszából! Baromira nem érdekelt, hogy nekik írogatniuk kellett miatta.
Már mások is írtak (itt a gyakorin is) felháborodva, hogy milyen rossz a bababrogram. :(
Sajnálatos hoyg így lejáratják magukat.
Én amúgy is csak pelust meg popsitörlőt veszek a 1,5 éves fiamnak más babacuccot már nem nagyon használunk, arra tökéletes, mert valamelyik pelus mindig tök akciós, pl múltkor a Pampers pelusra több mint egy ezres kedvezmény volt.
Én meg a dm-et utálom. Ezért nem is megyek, de nem is fikázom. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!