Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen bosszantó beszólást/kér...

Milyen bosszantó beszólást/kérdést kaptál a terhesséd alatt?

Figyelt kérdés
Pl anyòs pajtàs okos mondatai, vagy egy okos szomszéd?
2013. febr. 26. 15:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Van már két lányunk és most kisfiúnk lesz. Mikor elmondtuk anyósnak, azt mondta, hogy hála isten kisfiú lesz, de ha mégis kislány akkor ő nem fogja megnézni soha.
2013. febr. 26. 15:30
 2/28 anonim ***** válasza:
88%
Ez komoly? Bocsánat, nekem nincs sztorim, de lefagytam az első válaszon! Hú, de mázlija, hogy nem én vagyok a helyedben, mert a kisfiamnak sem kellene köszönnie, az fix! Nem bírom az ilyen embereket! :S
2013. febr. 26. 15:32
 3/28 petera6 ***** válasza:
100%

utolsónak: úúúú ba*meg... ez jutott eszembe

Válasz: nekem csak simán annyit mondott nagyjából mindenki az elején, hogy "ez még nem számít, még bármi történhet"..szuper volt. Bár még mindig csak 10 hetes vagyok, még mindig bármi történhet. Fejemre eshet egy tégla vagy átmehet előttem egy fekete macska.

2013. febr. 26. 15:34
 4/28 anonim ***** válasza:
81%

Igen sajnos komoly:(

Hirtelen nem is tudtam mit mondani, kimentem mosogatni. De azóta nagyon bosszant a dolog. Pedig eltelt már 3 hónap azóta.

2013. febr. 26. 15:34
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

egyelőre a legbosszantóbb "jaj, hát még az nagyon kicsi, 12. hétig annyi minden történhet!"

illetve "szerintem eltúlzod!" (pl. azt mondta a doki, ne áztassam magam meleg vízben, és erre kaptam:))

2013. febr. 26. 15:35
 6/28 anonim ***** válasza:
93%

szülés után pár órával mikor bejöttek meglátogatni és köntösbe kimentem...rám nézett após és megkérdezte hogy jön a második ???

szerintem elég bunkó dolog....megnézném szülés után 3-4 órával ki rohangál lapos hassal....

(második gyerek után szintén eljátszotta ezt)...

2013. febr. 26. 15:39
 7/28 A kérdező kommentje:

Hihii na ilyenre gondoltam :) az ember ilyenkor azt mondja h tőlem.olyat kapna....de nem igaz. Ilyenkor lefagysz O_o csak nézel....hogy most baszkódik vagy mi is van..

Én negatív vagyok a férjem pozitív. Anyósom közölte , hogy hallotta hogy az"ilyen " babàk vagy megmaradnak, vagy nem. Ês azóta mikor megkérdezi hogy hogy vagyunk, és pl mondom,hogy most hànytam, nem vagyok jól, akkor közli hogy "akkor jó, mert ez azt jelenti, hogy méég megvan az unokája" (24 hetes terhes vagyok)

Na ekkor akadok ki :))))

8/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem akartuk tudni a baba nemét. Mikor a lelkészünk kérdezte, hogy fiú lesz-e vagy lány, mi mondtuk, hogy nem akarjuk tudni. Erre mondta, hogy nem érti, hogy a mai világban, hogy lehet valaki ilyen? (egyébként fiatal, 3 gyerekes apuka)
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak kedves anyóstól vannak ilyen beszólásaim. Senki más nem olyan b-nkó, mint ő. A terhesség elején, amikor még alig volt hasam, megjegyezte, hogy biztos csípőben hordom a babát és szét fog menni a csípőm meg hátul hordom a "fenekemben"... mindig is széles volt a csípőm, tudtam én is, hogy valószínűleg sok helye van a babának még akkor, úgyhogy ez annyira nem húzott fel, de azért mégis.... Aztán a napoknak találkoztunk újra, már szép nagy kerek pocakom van. Megint jött a gúnyos kérdéseivel, hogy mennyit híztam... mondtam neki, erre azt mondja, hogy biztos "valagra" híztam. Mi az, hogy valagra... komolyan mondom ez annyira felhúzott, hogy majd fel tudtam volna robbanni. Nem vagyok kényes az alakomra, mindig is volt rajtam felesleg, meg a baba miatt rengeteget változtam, na de ez már mindennek a teteje.
2013. febr. 26. 15:40
 10/28 anonim ***** válasza:
82%
Óóó, én megértem, hogy látatlanban azt gondolod, hogy nem tenném meg, meg lefagynék, de én nem vagyok olyan lefagyós típus. Küldtem már el nálam idősebb embert a holdra (exem apját), látnod kellett volna! A végtelenségig udvarias vagyok,de ha valaki nálam lemegy egy szint alá, onnan a csoda sem menti meg! Azt látom, hog itt sokan sokfélét tapasztaltak, én ezt nem tudom elképzelni valahogy. Őszintén remélem, hogy nem mondanak nekem ilyeneket a jövőben sem... Sajnálom! mindenkit, akit megsértettek! Nehéz lehet!
2013. febr. 26. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!