Iszonyatosan bosszantó dolog. Te mit tettél volna helyemben?
Jézusom! Elég komolytalanok lehettek. Én biztosan rájuk szóltam volna, hogy ezt talán nem itt és nem a gyerek elött kellene. Találjanak más szórakozást.
Nem vagyok prüd abszolút, de mindennek van határa...
Pedig én is fiatal vagyok.
23/N, egy kislány anyukája
Második vagyok.
Akkor sem ilyennel kellene szórakozni. Nem is értem, mert a gyerek úgysem tudja mi az, hiába mutogat.
Mondom, komolytalanok.
Akkor is.Én is szóltam volna.Ez nem való az utcára,még ha csak imitálja is.Otthon a szobában kell ezt csinálni,mikor nem látja senki.Én is 25 vagyok,de eszembe nem jutna a gyerekem előtt csinálni.
Egy 22 hós fiú anyukája
Először én is azt írtam volna, hogy sajnos az ilyen primitív suttyókkal úgysem lehet mit kezdeni, felesleges rájuk szólni,mert fel nem fogják.
De aztán láttam a kommentben, hogy a szomszéd kölykéről van szó... hát, így már lehet, hogy én nem állnám meg, hogy ne "árulkodjak" a szülőnek... Valószínűleg igen nyomatékosan megkérném, hogy tartsa távol a kisgyerektől a moderálatlan párocskát, és adjon nekik leckét a KULTÚRÁLT emberi együttélés alapvető szabályairól...
A csajjal meg a legközelebbi találkozáskor közölném, hogy ha még egyszer rá mer nézni a gyerekre, a használt pelenkával "rúzsozom" körbe a csábos ajkait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!