Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki a terhessége alatt dohányz...

Aki a terhessége alatt dohányzott, hány grammal született a pici?

Figyelt kérdés

Mikor kezdett el meszesedni a lepény? Mennyit cigiztél?

Jöhet privibe is.

2013. febr. 25. 13:11
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
39%
És téged mit érdekel más babája? Tökmindegy, hogy másnak 2 vagy 5 kilós gyermeke született, nem befolyásolja a tiedet. Szóval már a kérdésednek sincs értelme. Aki világgá kürtöli az önzőségét az ne csodálkozzon ha megszólják.
2013. febr. 25. 21:25
 52/58 A kérdező kommentje:

Érdekes, nincs értelme a kérdésemnek, mégis jött rá 50 olyan válasz, aminek semmi értelme...

Talán 3-4 olyan volt aki tudta értelmezni a kérdést:)

2013. febr. 25. 21:27
 53/58 anonim ***** válasza:
24%
Mert vérlázító a kérdés. És ezt nagyon jól tudtad, amikor kitetted.
2013. febr. 25. 21:30
 54/58 A kérdező kommentje:
Nézd! Ez az oldal azért van, hogy feltedd a kérdésed. Én feltettem, mert napok óta foglalkoztat. Senkit nem akarok provokálni. Bocs, hogy nekem nem az volt a kérdésem, hogy "a pasim 3x bedugta gumi nélkül, lehetek terhes?".
2013. febr. 25. 21:33
 55/58 anonim ***** válasza:
59%

Tudod ez az oldal olyan, hogy szabadon lehet kérdést kiírni. De szabadon lehet válaszolni is.

Ha nem tetszenek a válaszok, máskor nem kell kérdést kiírni és kész. Számíthattál volna rá.

És egyébként a te kérdésed sem tanúskodik több felelősségtudatról, mint a "3szor bedugta gumi nélkül, lehetek-e terhes?" típusú.

2013. febr. 25. 21:35
 56/58 A kérdező kommentje:

Nem veszitek észre, hogy ti provokáltok engem?:)

Többet nem szeretnék vitázni, fáradt vagyok.

2013. febr. 25. 21:41
 57/58 anonim ***** válasza:
56%
Akkor szívj el egy cigit aztán feküdj le. Az emberek csak segíteni akarnak, hogy ne szívja meg a gyermeked, de hát nekünk mindegy, nem a mienk lesz asztmás. Ha az is lesz, legalább nem a mi hibánkból.
2013. febr. 25. 21:42
 58/58 anonim ***** válasza:
62%

Kedves kérdező. Aki értelmezi a kérdést, az többet lát bele, minthogy egyszerűen letudja annyival, hogy ennyi és ennyi kiló lett a baba. Mert a dologban sokkal több van ennél, és ezt te is tudod. Ezért tetted fel a kérdést, mert belül bizonyára érted és tudod, hogy gondok lehetnek egy dohányos kismama babájával.

Persze nyugtatgathatod magad azokkal a semmitmondó adatokkal, hogy 3 kilóval született a 40. héten. De ettől még nem lehet tudni mi lesz vele később.

Én amúgy az elején leírtam a tapasztalatomat az ismerősöm révén. De gondolom nem fog befolyásolni, hogy azt írtam, hogy nem egészségesek a gyerekei.

Mert feltételezem most csak azokra vagy kíváncsi, akik szerint a dohányzás a lehető legjobb egy magzat számára.

Tudom túlzok. De nehéz elmenni egy olyan ember, olyan gondolatai mellett, mint amit most itt bemutattál nekünk.

Jó éjszakát, jó dohányzást, és a leendő babádnak egészséget kívánok. Hogy azt honnan kapja meg - ha már első körben tőled sem - nem tudom..., de sok szerencsét neki az élet más területein.

2013. febr. 25. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!