Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki a terhessége alatt dohányz...

Aki a terhessége alatt dohányzott, hány grammal született a pici?

Figyelt kérdés

Mikor kezdett el meszesedni a lepény? Mennyit cigiztél?

Jöhet privibe is.

2013. febr. 25. 13:11
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Aki a kérdésemre válaszolt, annak nagyon szépen köszönöm! És a priviket is köszönöm!
2013. febr. 25. 15:24
 42/58 anonim ***** válasza:
70%

Napi 1 dobozzal szívtam, mikor kiderült, hogy jön a baba már nem engedte a lelkiismeretem. Egészséges babám lett.

Amíg a kórházban voltunk, született egy baba, alig nagyobb 2 kilónál, anyukája még 2 szopi közben is lejárt cigizni. Nagyon csúnyán köhögött a babája és az orvosokkal ordítozott, hogy csináljanak vele valamit. Ők pedig mondták neki, hogy talán nem kellene dohányozni. Vagyis sokan nem tesznek meg mindent a gyerekükért, utána meg az orvosoktól várják a csodát...

2013. febr. 25. 15:44
 43/58 anonim ***** válasza:
84%

Ide úgy is az ír, akinek nem lett alacsony súlyú a babája. Ugyanis aki mondjuk azért szült 2 kilós gyereket a 34. héten, mert végig szívta a bagót, az nem fog itt vele eldicsekedni.

3 hetet töltöttem szülészeten gyakorlaton. Bizony a dohányos kismamák gyerekeinél sokkal gyakoribb a koraszülés, alacsony súly, IUGR.

Ismerősöm PIC-en (koraszülött intenzív) volt gyakon, az ott lévő babák 90%-ának dohányzott az anyja.

Igen, nem tudunk rólad semmit. Csak azt, hogy gyereket vársz és dohányzol. Ennyi pont elég, hogy azt megállapítsuk, hogy felelőtlen vagy.

Oké, hogy magadat mérgezed, de most a benned lévő gyerekért is felelős vagy! Ha ennyit nem vagy képes megtenni a gyerekedést, később mi lesz? Miért nm szoktál le még a gyerekvállalás előtt? Értelmes ember ugyanis úgy csinálja. Nem ilyenkor kell sírni, hogy jajj mi lesz, hanem még előtte leszokni.

2013. febr. 25. 17:02
 44/58 A kérdező kommentje:
Én nem sírtam, már bocs...
2013. febr. 25. 17:07
 45/58 anonim ***** válasza:
39%
Én már erre szólok semmit,csak annyit hogy befejeztem a vitát a sok okossal.Elhiszem,hogy ártalmas és tudtam mit vállalok és senki engem kövel ne dobáljon amiért én is cigiztem több mint fél időig !!!
2013. febr. 25. 18:46
 46/58 anonim ***** válasza:
40%
Azért arra kíváncsi lennék, hogy aki nem tudja letenni a cigit, annak tudatában, hogy benne egy élet növekszik, és ez 100%, hogy káros a magzatára, az hogy fogja letenni szoptatáskor? Mert a méhlepény még úgy ahogy megszűri a nikotint, na de utána? Az anyatejbe teljesen átjutnak a káros anyagok, és a gyereknek elvonási tünetei lesznek. Hogyan bírja majd abbahagyni? Vagy tápszerezni fogja a babát, csak azért mert önző módon nem képes lemondani a gyermekének érdekében valamiről? Vagy mi lesz?
2013. febr. 25. 19:11
 47/58 A kérdező kommentje:

Látom egyesek nagyon nem tudják ezt a párszavas kérdést értelmezni.

Egyébként meg, nem mindegy az te neked?

2013. febr. 25. 19:28
 48/58 anonim ***** válasza:
67%
Elsőnél nem cigiztem sőt előtte sem soha koraszülött lett 1700 grammal 31. hétre született, a másik kettőnél cigiztem elég sokat 4 kilóval születtek meg túlhordással, makk egészségesek, kitűnő tanulók!
2013. febr. 25. 20:27
 49/58 anonim ***** válasza:
48%

A végén még oda jutunk, hogy ha dohányzol jó súlyú babád születik egészségesen, amúgy meg nem...

Már nem is tudom, hogy röhögjek vagy sírjak.

2013. febr. 25. 20:59
 50/58 A kérdező kommentje:
Muszáj itt kötekedni? Mért jó ez nektek? Semmi keresnivalótok az én kérdésemnél, már bocs. Mondom, próbáljátok értelmezni a kérdést egy kicsit.
2013. febr. 25. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!