Hát én úgy tudom,hogy mikor a kosmama ki van bolrulva a hiánya miatt akkor azt javasolják,hogy inkább akkor 1-2 szálat elszívhat! De ezt csak hallottam! Én megpróbáltam leszokni de 1-2 szál mindig kellet főleg mikor a főnököm miatt 4-5 hónapig csak veszekedtünk a papírokon és nem kaptam semmi pénzt! Igaz az én kicsikém kis súllyal született! Ja és 3 héttel hamarabb!
2013. febr. 25. 14:19
33/58 anonim válasza:
Velem és öcsémmel is cigizett az anyám. Mindketten kis súllyal születtünk, asztmásak és allergiások vagyunk. Az öcsémnek van még egy csomó más baja is... No komment az ilyen kérdésekre....
2013. febr. 25. 14:36
34/58 anonim válasza:
Érdekes dolog ez...
Én letettem a cigarettát mikor terhes lettem és koraszülött lett a fiam (6 héttel korábban,alacsony súllyal).
A barátnőm végig cigarettázta a terhességét és mégis 2 nappal kiírt időpont előtt szült és teljesen egészséges a fia.
Szóval tény,hogy árt,én nem is mertem,de sajnos nem csak ettől függhet.
2013. febr. 25. 14:39
35/58 anonim válasza:
kb 4 hetes terhes lehettem mikor kiderült.(nem terveztük) elég erős dohányos voltam(napi fél doboz)utána 1 szálat sem szívtam, lányom mégis 38. hétre 2300g al született. Együtt szültem 1 nővel ő végig sokat cigizett, még a kórházban is járkált ki 2 szopi között, teljesen norm. súlyú kisfiút szült. Nem tudni,h kinél mit okoz a cigi. De nem kockáztatnék legközelebb.
2013. febr. 25. 14:40
36/58 anonim válasza:
Az előbb irtam olyat csak nem tette ki az oldal.Leröviditem akkor.Én is cigiztem 29 hétig és akkor mi van ??? Kérdezem én a sok okostól akik megmondják mit tegyél és mit ne!!!!
De jó nektek!!!
7 hetes kisbaba anyukája vagyok
200 vérnyomás miatt 38. héten császároztak meg és 4200 g babám született.
És vissza szoktam a cigire mivel nincs tejem és nem szoptatok
2013. febr. 25. 14:50
37/58 anonim válasza:
36-osnak szeretnék őszintén gratulálni! az egy dolog, hogy magadat tönkreteszed, de hogy egy ártatlan kis lényt is veszélyeztettél...ez az igazi ostobaság!!
2013. febr. 25. 14:57
38/58 anonim válasza:
Na látod 37-es még jó hogy a nem tették ki amit előtte pingáltam!!!! Ezt vártam,hogy mit kapok majd ezért.Én cigiztem és te sutyiba biztos nem tettél semmi rosszat igaz???Hagyjuk már ezt az álszent dumákat.
Jampiztok itt össze -vissza.
2013. febr. 25. 15:03
39/58 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok egész nap itt a gép előtt ülni! Most kapcsoltam csak be a gépet. Én nem pontoztam senkit és nem is fogok.
Igen, sajnos dohányzom. Ezért tettem ki a kérdést, nem pedig azért hogy a szupermamik itt nekem essenek, de ha jól esik, akkor csak nyugodtan:)
Nem tudtok rólam semmit sem az ég világon, tehát egy nagy kalap sz@r amilyen véleményt alkottok rólam.(mellékesen megjegyzem, egyesek igencsak gyerekesen hisztériáznak)
2013. febr. 25. 15:05
40/58 anonim válasza:
az, hogy nem dohányzom, nem álszentség! nem is iszom. DE dohányoztam már életemben, voltam részeg is, igaz, drogokat nem próbáltam, volt egy éjszakás kalandom, hazudtam a szüleimnek, aligha vagyok álszent. az, ha egy ilyen dolgot elítélek, egyáltalán nem ezt jelenti, akkor jelentené azt, ha éppen egy doboz malbi társaságában osztanám az észt! felőlem csinálj, amit akarsz, nem én szívom meg, csak könyörgöm, NE reklámozd!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!