Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki a terhessége alatt dohányz...

Aki a terhessége alatt dohányzott, hány grammal született a pici?

Figyelt kérdés

Mikor kezdett el meszesedni a lepény? Mennyit cigiztél?

Jöhet privibe is.

2013. febr. 25. 13:11
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
90%

Jaj, hót mindegy mennyivel született, nem ez a lényeg.

Barátnőmnek két tök jó súlyú babája született, akkor még minden oké is volt. Ja, és időre is születtek.

Most 7 év 9 évesek és mindketten beteg gyerekek. Az egyikük asztmás, a másiknak meg kb. ezerféle allergiája van.

Jóóó, persze lehet mástól is, mert ilyenkor egy dohányos rögtön lekezeli ezt azzal, hogy na de nem csak a dohányzás a felelős, de hát akkor is...

A tököm akarna beteg gyereket úgy, hogy abban az én buta, barom életvitelem legyen a leginkább a felelős.

Utólag meg aztán lehet bánkódni. Inkább szedd össze magad, és ne dohányozz pocakosan, meg kicsi baba mellett.

S már csak azt nem értem, hogy aki szerint gáz ilyenkor a cigizés, az miért lett így lepontozva? Hahó, anyukák és mások, tényleg pozitívnak tartjátok a dohányzó kismamákat? Főleg azokat, akik még büszkék is rá??? Bakker...

2013. febr. 25. 13:40
 12/58 anonim ***** válasza:
25%
lepontozni tud csak,reagálni nem.....szíve mélyén tudja milyen undortó amit tesz a gyermekével,de neki kell reggelente a tükörbe nézni,nem nekünk
2013. febr. 25. 13:41
 13/58 anonim ***** válasza:
60%

de amúgy, nem is értem, nekem azt is rosszul esik elképzelnem, pedig dohányoztam régebben, hogy elszívok egy cigit, annak minden káros dolga esetleg odajut a babához, úgy képzelem el, hogy kb. fulladozik, a gondolattól rosszul vagyok!

undorító...

2013. febr. 25. 13:41
 14/58 anonim ***** válasza:
58%

Azért ne legyünk ennyire rosszindulatúak, és sarkalatosak!

Anyukám végigdohányozta vele ma terhességét, 42 hétre születettem 3800 grammal, teljesen egészséges vagyok.

Én soha nem dohányoztam, Mindkét gyerekem időre és átlagnál nagyobb súllyal született. A kicsi 10 hónapos kora óta asztmás, a nagy 1,5 éves kora óta kruppos, most van nála is folyamatba az asztmavizsgálat.

2013. febr. 25. 13:44
 15/58 anonim ***** válasza:
56%
14es! Azért mert vannak pozitív példák én még biztos nem kockáztatnék. Ha egy leheletnyi esély van arra, hogy én ezzel bajt okozhatok neki akkor nem teszem!
2013. febr. 25. 13:47
 16/58 anonim ***** válasza:
77%
egyetértek. ha ennyivel is hozzájárulhatok, hogy a gyerekem egészséges legyen, megteszem! nem is értem az gondolatait azoknak, akik végigpöfékelnek!
2013. febr. 25. 13:49
 17/58 anonim ***** válasza:
81%
Igen, én is így gondolom! De nem vagyunk egyformák, és nincs jogunk elítélni azt, aki dohányzik a terhessége alatt. Az Ő problémája most, és az Ő gondja lesz akkor is, ha beteg lesz a babája.
2013. febr. 25. 13:51
 18/58 anonim ***** válasza:
48%
szerintem meg jogom van véleményt formálni, főleg egy olyan oldalon, ahol a kérdező is tudhatja, hogy bárki elmondhatja a véleményét, akár negatív, akár nem.
2013. febr. 25. 13:52
 19/58 anonim ***** válasza:
54%

Azok lettek lepontozva, akik kötekedni jöttek ide és nem a kérdésre válaszoltak.

Szerintem ez már inkább boszorkányüldözés, ennek ellenére én is leszoktam mikor kiderült, hogy terhes vagyok.

Engem is érdekelne ez a téma. Nem azért, mert vissza akarok szokni, egyszerűen érdekel.

30 éve pl még nem bántották a dohányosokat, anyu is cigizett - 39. hétre születtem 3320g-al és egészséges vagyok.

2013. febr. 25. 13:55
 20/58 anonim ***** válasza:
42%
Az ő problémája???hát pont ez az hogy nem csak az övé mivel egy új élet fejlődik benne miközben ő azt már az elejétől fogva teszi is tönkre jelen esetben a dohányzásával és ez az ami felháborítja az embereket,EZ MÁR NEM CSAK AZ Ő DOLGA!!!
2013. febr. 25. 13:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!