Aki a terhessége alatt dohányzott, hány grammal született a pici?
Mikor kezdett el meszesedni a lepény? Mennyit cigiztél?
Jöhet privibe is.
Jaj, hót mindegy mennyivel született, nem ez a lényeg.
Barátnőmnek két tök jó súlyú babája született, akkor még minden oké is volt. Ja, és időre is születtek.
Most 7 év 9 évesek és mindketten beteg gyerekek. Az egyikük asztmás, a másiknak meg kb. ezerféle allergiája van.
Jóóó, persze lehet mástól is, mert ilyenkor egy dohányos rögtön lekezeli ezt azzal, hogy na de nem csak a dohányzás a felelős, de hát akkor is...
A tököm akarna beteg gyereket úgy, hogy abban az én buta, barom életvitelem legyen a leginkább a felelős.
Utólag meg aztán lehet bánkódni. Inkább szedd össze magad, és ne dohányozz pocakosan, meg kicsi baba mellett.
S már csak azt nem értem, hogy aki szerint gáz ilyenkor a cigizés, az miért lett így lepontozva? Hahó, anyukák és mások, tényleg pozitívnak tartjátok a dohányzó kismamákat? Főleg azokat, akik még büszkék is rá??? Bakker...
de amúgy, nem is értem, nekem azt is rosszul esik elképzelnem, pedig dohányoztam régebben, hogy elszívok egy cigit, annak minden káros dolga esetleg odajut a babához, úgy képzelem el, hogy kb. fulladozik, a gondolattól rosszul vagyok!
undorító...
Azért ne legyünk ennyire rosszindulatúak, és sarkalatosak!
Anyukám végigdohányozta vele ma terhességét, 42 hétre születettem 3800 grammal, teljesen egészséges vagyok.
Én soha nem dohányoztam, Mindkét gyerekem időre és átlagnál nagyobb súllyal született. A kicsi 10 hónapos kora óta asztmás, a nagy 1,5 éves kora óta kruppos, most van nála is folyamatba az asztmavizsgálat.
Azok lettek lepontozva, akik kötekedni jöttek ide és nem a kérdésre válaszoltak.
Szerintem ez már inkább boszorkányüldözés, ennek ellenére én is leszoktam mikor kiderült, hogy terhes vagyok.
Engem is érdekelne ez a téma. Nem azért, mert vissza akarok szokni, egyszerűen érdekel.
30 éve pl még nem bántották a dohányosokat, anyu is cigizett - 39. hétre születtem 3320g-al és egészséges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!