Sok ez a hízás?

Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, 1,5 kg-mal több vagyok, mint amikor pozitív lett a tesztem 4 hetesen. Állítólag ilyenkor még nem szokott több lenni a súly.
2013. febr. 23. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem igen!
2013. febr. 23. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagyis sztem igen normális! Rosszul írtam! :)
2013. febr. 23. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:

rajtam már van 3 kg 14 hetesen. az elsőnél csak 17 hetesen híztam az első kilót. ez van, minden terhesség más és én sem lettem fiatalabb ....

nyugi, nem sok a hízásod

2013. febr. 23. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 22 hetes vagyok és most tartok + 1 kilónál; mondjuk 2. baba, és hamarabb is kezdett látszódni a pocim, mint a lányommal. Szerintem ez inkább alkati kérdés, mindenkinél más és más a hízás üteme és mértéke, ugyanúgy, ahogy nincs 2 egyforma terhesség még ugyanazon ember esetében sem (pl. nálam : lányommal semmi panasz, fiammal állandó hányinger)
2013. febr. 23. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális! Nekem volt olyan terhességem, hogy az első 3 hónapban semmit nem híztam, meg olyan is, hogy 3 kg feljött a 12. hétig (a 14. hétre már 4 is). Mégis minden terhességemmel kb. ugyanannyit híztam, kb. 15 kilót, és mindig szépen lement. Egyáltalán nem sok a másfél kiló, sőt ideális!
2013. febr. 24. 10:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Tulajdonképpen amióta várandós vagyok, állandóan csak a fehér lisztes ételeket és az édességeket kívánom. Többszöröse a kívánósságom mint általában, pedig az sem volt kicsi. :-) Korábban úgy étkeztem hogy főleg teljes kiőrlésű kenyereket ettem, édességet inkább délelőtt, 15 h után pedig csak gyümölcsöt, de azt este 8-kor is megettem még a banánt is. És ezzel fogytam kb. heti fél kg-ot, mert van rajtam egyébként úgy 10-15 kg plusz. Ha elmúlik az émelygésem , tervezek erre a korábbi étkezésre visszaállni, és úgy talán majd tudom tartani a súlyomat, vagyis nem hízni a babán és a hozzátartozó dolgokon kívül. Csak hallom a barátnőimtől hogy ők ilyenkor még mínuszban voltak mert pl. hánytak és kicsit "irigykedek". :-)
2013. febr. 24. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!