Hogyan kell számolni a hízás mennyiségét, ha a terhesség elején fogytam?
Figyelt kérdés
Ha pl. az első trimeszterben kb. 2 kg-ot fogytam, és a 18. hétre elértem az induló súlyomat, akkor most 0 vagy 2 kg hízásnál tartok?2013. jan. 30. 14:01
2/3 anonim válasza:
Egyel valtozatosan, egeszsegesen, ne tagadd meg magadtol a jot ha kivanod! Ne szamolgasd a kilokat! Hulyeseg! en 170 cm vagyok 55-rol kezdtem es 80 kilora hiztam! eletem legszebb idoszaka volt a terhesseg amit ha nem vagy beteg elvezz! Nem tagadtam meg semmit magamtol es boldog voltam eszembe se jutott hogy azzal bibelodjek nullarol vagy 2-rol indultam es mennyi lesz a vegeredmeny! A lenyeg az hogy a babad egeszsegesen szulessen! A lanyom ma mar 2 eves es en 58 kg vagyok ma. Szoval ugyos lefogytam amit felszedtem... De a terhessegem alatt nem gorcsoltem a kiloimon...
3/3 A kérdező kommentje:
Nem aggódok miatta, eszem, ami jól esik, persze a józan ész határain belül. Inkább csak elméletileg érdekel a kérdés. Nyilván 2 kg nem oszt, nem szoroz, de vannak az enyémnél szélsőségesebb esetek is, kíváncsi vagyok, hogy mit kezdenek ilyenkor.
2013. jan. 30. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!