Nagyon soknak számít a 10 és fél kiló hízás?
Mivel első babám lesz,és amióta eszemet tudom mindig fogyózom,de amikor teherbe estem akkor az elején nagyon sokat ettem,mivel az állandó fogyókúra miatt ki voltam éhezve mindenre,és úgy voltam vele a terhesség elején,hogy na most mindent szabad,és ettem mindent ami jól esett,és addig amíg ki nem pukkadtam. :/ Hát most meg amit az elején bekajáltam,azt most kell visszafognom.Rá kellett jönnöm,hogy valóban nem eszünk kettő helyett.Úgyhogy szülés után le akarok fogyni legalább 68 kilóra és annyival teherbe esni majd a kis tesóval.
Tudom,hogy a 10-12 kiló hízás a megengedett,de most ne a formaságokat meg a hivatalos oldalát nézzük.Most nézzük a való életben..sok a 10és fél kiló 29 hetesen vagy még jónak mondható??És még mennyi fog feljönni kb??
Mondtam a védőnőmnek,hogy vizesedik a kezem meg a bokám,de nem mondott rá semmit sem,csak annyit,hogy diétázzak,szóval tud róla.A vérnyomásom nézem minden nap itthon,de nem magas egyáltalán,inkább alacsony.Vizeletet minden hónapban nézet a védőnőm,legutóbb január végén néztek,de eddig nem volt gond a vizeletemmel,nem volt benne fehérje.Szóval ilyen gondjaim nincsenek,úgyhogy egyenlőre még nem mondhatom,hogy toxémiás lennék.Remélem már erre a kis időre már nem is leszek!!
Hát nagyon remélem,hogy már nem fog sok feljönni,mert nem szeretnék 20 kiló plusszal menni szülni.Már ezt a 10 és fél kilót is megérzi a szívem is,mert néha olyanokat belehasít a fájdalom :/
Én a 26. hétig híztam 11 kg-ot :) Persze, nekem is azt mondta a védőnő, hogy ezentúl már csak óvatosan egyek...
Nem tudom miért lett a rögeszméjük, hogy 10-12 kg hízás a normális és aki ettől többet hízik az már eláshatja magát.
Szerintem ez alkati kérdés is, rajtam pl. teljesen eloszlik ez a súly.
Nyilván nálad már az egészségügyi szempontokat is figyelembe kell venni, de egyél nyugodtan, hogy szépen fejlődjön a kisbabád:)
Köszönöm a válaszokat :)
Akkor annyira nem keseredek el..végül is rajtam is arányos ez a plusz súly :)
Remélem le is fog menni..hátha még vékonyabb is leszek szülés után,mint előtte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!