A 30. hét után nektek még hány kiló jött fel?
Szülésig/ahol épp tartotok.Kérlek írjátok meg azt mennyirôl indultatok és hány centik vagytok!
Köszönöm szépen.
nulla, csak a gyerek nőtt. akkoriban már olyan nagyon nyomta a gyomromat, h szinte alig tudtam enni.
70-71 kiló voltam, 16-tal több, mint rendesen. magasságom 173.
sajnos rám is több jött föl az utolsó 10hétbe mint amire számítottam. 160 cm vagyok és kb +10kilónál jártam a 30.héten és még 7-8kg jött föl. és 56ról indultam.
a 2.terhességnél ugyanígy alakult a súlyom
Elsőnél összesen 14 kilót híztam, másodiknál összesen 20 kilót, de egyiknél sem híztam a 34-35.hét után egy dekát sem. Most a harmadikkal vagyok 30 hetes, eddig 12-13 kilót híztam, szerintem még rám fog jönni vagy 5 kiló.
Amúgy alapból sovány fajta vagyok, még a plusz 20 kilóval sem voltam dagadt, még úgy is vékony maradtam marha nagy pocakkal. Mindkétszer nagyon hamar, 1-2 hónap alatt visszafogytam.
174 cm
Köszönöm a válaszokat!
Mennyi volt a kezdôsúlyod utolsó?
miért hányadik héten jársz?
egyébként többen is azt írták,hogy még sok fel jött a 30.hét után.
én a 20.hétig kb 2kg-ot híztam-azt hittem,hogy akkor megúszom a hízást 10kg alatt.DE aztán a 30.hét után sok fel jött a végén +16kg-val mentem szülni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!