Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 30. hét után nektek még...

A 30. hét után nektek még hány kiló jött fel?

Figyelt kérdés

Szülésig/ahol épp tartotok.Kérlek írjátok meg azt mennyirôl indultatok és hány centik vagytok!

Köszönöm szépen.

2012. aug. 4. 13:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

én a 31 et kezdem.

azt látom, hogy akik előtte nem nagyon szedtek fel, azoknak előfordul, hogy ilyenkor "kamatostul" jön, akik meg szedtek, azoknak a baba súlya jön.(nem mindenkinél)

2012. aug. 13. 21:30
 12/19 anonim ***** válasza:
ja,nem te,hanem aki azt írta,hogy eddig 1kg-ot szedett fel eddig.
2012. aug. 13. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg 1kg jött fel,pedig 54kg-mal estem teherbe és most 55 vagyok.Van ilyen :)
2012. aug. 19. 10:33
 14/19 A kérdező kommentje:
sztem abban nincs összefüggés, hogy ha 30. hét előtt pl. 3kgt szed fel vki, akkor ugyanannyit fog utána...inkább több szokott lenni, főleg 3. trimeszterben. Hányadik hétben vagy Timi az 1kgoddal?mekkora a haskörfogatod most?
2012. aug. 19. 12:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Tmimi!

de még mindig nem írtad le,hogy hányadik héten jársz?

2012. aug. 19. 17:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Lányok most kicsit meg ijedtem....30. hetet töltöm és már 13 kg van rajtam plussz... most nagyon remélem hogy nem jön fel még ennyi... soha nem voltam hízós fajta..a terhességem alatt meg ha csak rá nézek a kajára már hopp 1 kg... szóval elég para...hogy fog ez le menni??
2013. ápr. 2. 12:54
 17/19 A kérdező kommentje:

+22vel zártam a terhességemet. most 5 hós a fiam és 5 kg plusszom van már csak. szoptatok és kicsit odafigyelek a kajára ennyi.

viszont eszem mindennap pár kocka étcsokit, mert kívánom. ha már nem szoptatok és még van rajtam, akkor nekiállok diétázni. még jönni fog fel vmennyi mert ilyenkor nő a legtöbbet a baba, de vannak akiknek ilyenkor már csak 2-3 kg jön fel. sok sikert a babához! :-)

2013. ápr. 3. 11:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is most töltöm a 30. hetet és szintén +13 kg-nál tartok.

Nem zavar mert jól érzem magam, külső nyílt méhszájjal (24.héttől) többet pihenek lehet ezért is.

Na de amikor jön a védőnői és orvosi vizsgálat hát akkor nagyon eltudják szúrni a napom, mert állandóan azt kell hallgatnom hogy ez nem jó, hogy ez nagyon sok.

Kiborítanak!!!

Már nem eszem burgonyát, rizst, tésztát meg olyan ételeket amiktől nagyon hízhatok, de egyszerűen jönnek fel rám a kilók.

160cm vagyok és 53 kg-val kezdtem!

Szerintem ha a végére +20 kg is lesz akkor sem lesz probléma.

2013. ápr. 9. 18:06
 19/19 A kérdező kommentje:
ne foglalkozz velük sztem, mert ilyenkor már ráadásul a baba nő a legtöbbet! ne foszd meg magadat értékes dolgoktól, ne diétázz!
2013. ápr. 10. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!