A 30. hét után nektek még hány kiló jött fel?
Szülésig/ahol épp tartotok.Kérlek írjátok meg azt mennyirôl indultatok és hány centik vagytok!
Köszönöm szépen.
én a 31 et kezdem.
azt látom, hogy akik előtte nem nagyon szedtek fel, azoknak előfordul, hogy ilyenkor "kamatostul" jön, akik meg szedtek, azoknak a baba súlya jön.(nem mindenkinél)
Tmimi!
de még mindig nem írtad le,hogy hányadik héten jársz?
+22vel zártam a terhességemet. most 5 hós a fiam és 5 kg plusszom van már csak. szoptatok és kicsit odafigyelek a kajára ennyi.
viszont eszem mindennap pár kocka étcsokit, mert kívánom. ha már nem szoptatok és még van rajtam, akkor nekiállok diétázni. még jönni fog fel vmennyi mert ilyenkor nő a legtöbbet a baba, de vannak akiknek ilyenkor már csak 2-3 kg jön fel. sok sikert a babához! :-)
Én is most töltöm a 30. hetet és szintén +13 kg-nál tartok.
Nem zavar mert jól érzem magam, külső nyílt méhszájjal (24.héttől) többet pihenek lehet ezért is.
Na de amikor jön a védőnői és orvosi vizsgálat hát akkor nagyon eltudják szúrni a napom, mert állandóan azt kell hallgatnom hogy ez nem jó, hogy ez nagyon sok.
Kiborítanak!!!
Már nem eszem burgonyát, rizst, tésztát meg olyan ételeket amiktől nagyon hízhatok, de egyszerűen jönnek fel rám a kilók.
160cm vagyok és 53 kg-val kezdtem!
Szerintem ha a végére +20 kg is lesz akkor sem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!