Miért csodálkoznak, hogy kismamaként dolgozok?
Egy sörözőben dolgozok pultosként, és a 37. hétig tervezem is, aztán szülési szabi. A terhességem teljesen rendben zajlik, semmi panaszom.
Nagyon sok ember csodálkozik, hogy 7 hónaposan még dolgozom. Tudtommal csak az utolsó hónapban lehet a szülési szabadságot kivenni, akkor ez miért furcsa?
Egyre több kismamáról hallok én is, aki már a terhesség elején "eldobja magát", kiiratkozik táppénzre, és otthon marad (úgy hogy nem veszélyeztetett). Miért van ez? Ez egy állapot nem betegség!!!
Nyugtassatok meg, hogy azért még igenis sokan dolgoznak pocakkal is!
En meg elegge az elejen jarok a terhessegnek, de nem tervezem kiiratni magam. Szeptemberben szulok es augusztusig szeretnek dolgozni. Boltban dolgozom, de nem stresszes, a fonokom jo fej, nem tul forgalmas kis maszek csokolade uzlet szoval tudok pihenni meg enni amikor szuksegem van ra. Kell a penz raadasul megzakkannek annyit itthon az tuti. Egyenlore birom a teljes munkaidot :)
11hkm
Kedves 32! Én nem azokról beszélek, aki veszélyeztetett, vagy olyan helyen dolgozik, ahol egyáltalán nem lehet terhesen (bár ilyen kevés van), hanem azokról, akik túlspirázzák ezt a terhesség dolgot, és indokolatlanul íratják ki magukat. Te sem írtad le, milyen munkakör miatt írattad ki magad, csak a rosszindulatot, meg a rossz levegőt.
Én terhességem alatt egy rosszindulatú emberrel sem találkoztam , sőt, inkább a túlzott kedvesség idegesítő néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!