Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csodálkoznak, hogy...

Miért csodálkoznak, hogy kismamaként dolgozok?

Figyelt kérdés

Egy sörözőben dolgozok pultosként, és a 37. hétig tervezem is, aztán szülési szabi. A terhességem teljesen rendben zajlik, semmi panaszom.

Nagyon sok ember csodálkozik, hogy 7 hónaposan még dolgozom. Tudtommal csak az utolsó hónapban lehet a szülési szabadságot kivenni, akkor ez miért furcsa?

Egyre több kismamáról hallok én is, aki már a terhesség elején "eldobja magát", kiiratkozik táppénzre, és otthon marad (úgy hogy nem veszélyeztetett). Miért van ez? Ez egy állapot nem betegség!!!

Nyugtassatok meg, hogy azért még igenis sokan dolgoznak pocakkal is!

2013. febr. 22. 15:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

En meg elegge az elejen jarok a terhessegnek, de nem tervezem kiiratni magam. Szeptemberben szulok es augusztusig szeretnek dolgozni. Boltban dolgozom, de nem stresszes, a fonokom jo fej, nem tul forgalmas kis maszek csokolade uzlet szoval tudok pihenni meg enni amikor szuksegem van ra. Kell a penz raadasul megzakkannek annyit itthon az tuti. Egyenlore birom a teljes munkaidot :)

11hkm

2013. márc. 8. 22:37
 32/34 anonim ***** válasza:
Miért gondolják úgy egyesek,h.aki már az elején kiiratja magát az munkakerülő?Én is már a 9 vagy 10. héten ithonmaradtam.A munkahelyemen a stressz,állandó szurkálódás,rosszindulatú emberek jobbról ballról,na meg hát a levegő ami ott van,és persze a munka amit végeztem.A pénz természetesen elférne a számlánkon de nem kockáztatok.Fontosabb az egészségünk.Ha te jól érzed magad,leülhetsz,ehetsz amikor jólesik akkor miért ne?Csak azt informáld le,h.vendéglátásban meddig lehet.Én nem ítélek el senkit aki megteheti,h.dolgozzon mert a munkája engedi,de ők meg gondolkozzanak már el,hogy a többi aki nem teheti miért is megy táppénzre???Majd ha én is egy kellemes irodában vagy üzletben dolgozok nem jövök el addig míg nem szügséges.Boldog babavárást mindenkinek!
2013. márc. 9. 10:27
 33/34 anonim ***** válasza:
Nem mondta senki, hogy munkakerülő, aki táppénzen van. Nekem is furcsa, hogy mindig előkerül, hogy meddig dolgozom még. Nekem világos, hogy addig, amíg tudok. Ha másnak olyan a munkája, vagy annyira rosszul van, vagy olyan komplikáció vetődik fel, hogy már a 7. héten táppénzre megy, azzal nincs semmi baj. De a kérdésekből én is azt tapasztalom, hogy másoknak furcsa, hogy dolgozom, akkor is, ha egyébként semmi nem indokolná a táppénzt. Egy korábbi válaszoló voltam.
2013. márc. 9. 15:32
 34/34 A kérdező kommentje:

Kedves 32! Én nem azokról beszélek, aki veszélyeztetett, vagy olyan helyen dolgozik, ahol egyáltalán nem lehet terhesen (bár ilyen kevés van), hanem azokról, akik túlspirázzák ezt a terhesség dolgot, és indokolatlanul íratják ki magukat. Te sem írtad le, milyen munkakör miatt írattad ki magad, csak a rosszindulatot, meg a rossz levegőt.

Én terhességem alatt egy rosszindulatú emberrel sem találkoztam , sőt, inkább a túlzott kedvesség idegesítő néha...

2013. márc. 9. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!