Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek 20 hetes kismamaké...

Szerintetek 20 hetes kismamaként korai megvenni a kiságyat?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha korábban nem történt veled semmi olyan, ami okot adna arra, hogy félj, s a terhességeddel minden rendben, akkor nem korai.
2013. febr. 19. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Pont 20 hetesen vettem meg a babakocsit,akkor volt akciós,amit kinéztem.Minden mást használtan kaptunk,azok már hetek óta álltak bedobozolva a gyerekszobában.Nem vagyok babonás,pedig korábban többször elvetéltem,és nem voltam hajlandó félni semmitől,tehát megvenném:)
2013. febr. 19. 21:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Én is most találtam nagyon jó áron kiságyat és pelenkázószekrényt, sajnálnám kihagyni, de gondolkodom, hogy nem korai-e még.
2013. febr. 19. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Semmi nem korai!!Nem értem,hogy miért kell a hülye babonákra alapozni!!

Én pont 20 hetes voltam,amikor megvettük a kiságyat,és még mindig egyben vagyunk,pedig sokat keményedek és görcsölök,és még csak egy picit sem kezdtem kinyílni sem!!Ezt csak azért írtam,hogy ha a baj jönni akar,akkor jönni fog akkor is,ha még nem vettél meg semmit,vagy ha már minden megvan!!

Én 29 hetes vagyok ma,és nekünk az ég adta világon mindene megvan a babának,nekem is a kórházi napokra,sőt,már vasárnap este össze is raktam a kórházi cuccainkat,ha indulni kell szülni!!

Én 4 és fél hetes voltam amikor megvettük a babakocsit,mert akkor akadtam rá jó áron,és nem is szalasztottam el!!

Ne gondolj a babonákra,élvezd a terhességed és nyugodtan vásárolgass :)

Boldog babavárást :)

2013. febr. 19. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:

14 hetes voltam mikor megjott a babakocsi, mivel 200€val olcsobb volt abban a honapban. Kovetkezo honaban megvettuk a kisagyat + matracot es egyeb dolgot. Kb 3 "adagban " vasaroltuk meg a dolgokat. 23. Heten jarok. Ma holnap meglesz mindenem. Ehhez egy ilyen apuka is kell :) plusz az a hogy elorelathatoan abba kell hagynom a melot szules elott 1-2 honappal. Akkor a bevetelunk jo nagy reszetol elesunk. Igy tudtuk h idoben kell vasarolni h ne legyen aztan problema.

En nem vagyok babonas. ES ugy gondolom ha baj van az jon az nelkul is sajnos :(

De nem.lesz gond. Ne aggodj. Csak pozitivan ;)

2013. febr. 19. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért nem értem az ilyen jellegű kérdéseket mert gondolj bele,pl:itt vagyok én már vannak gyermekeim meg van a kiságy is azóta mióta terhes vagyok akkor most ez min változtat???-
2013. febr. 20. 07:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves 6! 5. Vagyok!

Teljesen egyet ertek :) ilyen szemszogbol meg nem is "vedekeztem"....mert hogy sajna kell! Megertem a kerdezot. Tudod mennyien eliteltrk h mar ilyen koran megvettuk a dolgokat???? En nem is meseltem aztan senkinek mert mindenki ezzel jott rogton :"juuj nem szoktak meg megvenni"

En azzal jottem h pl ez nekem olyan h 14 eves koraba ne vegyunk meg felnott agyat mert mi lesz ha ne adj isten..... Le se irom.

Remelem ertetek:)

2013. febr. 20. 08:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát! Valószínűleg nem hagyjuk ki ezt a lehetőséget és megvesszük a kiságyat és a pelenkázószekrényt! Mindenkinek további szép napot!
2013. febr. 20. 08:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megveheted! Mindent egyszerre megvenni elég megterheslő anyagilag és időben is!
2013. febr. 20. 10:33
 10/10 anonim ***** válasza:

22 hetes vagyok, és a héten kezdtem csak vásárolni. Már bánom, hogy nem tettem meg korábban, mert első baba lesz, és mióta babaholmi van a lakásban, a férjem teljesen fel van dobva, sokkal jobban bele tudja magát ő is élni így, hogy apuka lesz hamarosan.

Vásárolj nyugodtan!

2013. febr. 20. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!