Hogyan mondanád el?
Figyelt kérdés
24 évesek vagyunk2009. szept. 8. 22:48
41/47 A kérdező kommentje:
Azóta eltelt egy év,gondoltam irok!Szóval a kisasszonyka már 19.5hós. Most 9kilós és 80cm:) Már elindult és olyan jó vele lenni.Csak akármikor leülök hogy szuszanjak egyet jön az ölembe és szopizni akar! Saját lakás még nincs,de anyum mellett lakunk s rengeteget segit! Most is berakott egy aadag mosást nekünk mert neki kevés fehér volt,nekünk meg sok!:)
2011. nov. 19. 18:42
42/47 anonim válasza:
A 2010-12-07 14:43-es válaszoló vagyok.Látod,az élet elrendezi a dolgokat.A továbbiakban is kívánok Nektek minden jót!
43/47 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!:)
2011. nov. 19. 21:42
44/47 anonim válasza:
Azóta mi lett veletek? Hogy vagytok?
45/47 A kérdező kommentje:
Úristen... egy ezer éves kérdésem. Összeházasodtunk novemberben,szűk család.(nincs is nagy családunk,de a ki fontos ott volt.) 2010.áprilisában 22én megszületett a lányunk. Most lesz 4 éves,épp énekelgeti a husvéti nótákat:) 2012. ben kiderült hogy tesója érkezik, ő most volt március 26án 1 éves. Közben apum is megkeresett minket,vele is rendeződöttt a viszony:) Tegnap volt fent nálunk s hozott gyümölcsöt és a gyerekeknek husvéti csokit. Közben a párom szülei a családból "örökölt" lakást megvették,igy most ebben lakunk,. Anyum mellől elköltöztünk. (:()
2014. ápr. 16. 18:05
46/47 A kérdező kommentje:
Szeptemberben megy a kicsi bölcsibe,én meg munkát keresek illetve folytatom a tanulmányaimat levelezőn.
2014. ápr. 16. 18:06
47/47 anonim válasza:
A 29., 42.(és még nem tudom melyik) válaszoló vagyok.Szívből gratulálok!Azóta nekünk is megszületett a 3. gyerekünk,egy kislány.Már másfél éves,egy igazi kis örökmozgó tündér.Látod,az idő tényleg mindent megold.Kívánom,hogy a jövőben is minden sikerüljön,amit szeretnétek.3 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!