Hogyan mondanád el?
Ha mindenki saját lakásra várna, kihalnánk. :)
Mi is önkormányzati lakásban élünk, csak a férjem dolgozik én meg majd a 25 ezres gyest fogom kapni. Ne aggódjatok, mindenre van megoldás. A babuci sok erőt fog majd adni. Sok sikert,kitartást és boldog babavárást nektek. (más meg hogy mit szól hozzá, nem kell figyelembe venni, az a lényeg, hogy ti akarjátok és örültök neki)
40 h km
Nekem most derült ki, hogy ismét terhes vagyok 26 évesen a második babával. Mi anyukámmal élünk, de a második babával már sajnos költöznünk kell majd, mert kevés a hely, de meg sem fordul a fejemben, hogy ne tartanánk meg. Nem mondom, hogy így terveztük, de ez van, tényleg az élet ajándéka egy ilyen kisbaba.
Nem lehet mindenkinek kacsalábon forgó palotája :-))
13:52es válaszadó! Megkérdezhetem hogy mennyi a férjed fizetése? Mert az én barátomé sajnos nem sok! De remélem sikerül majd boldogulnunk:)
Már nyugodtabb szerencsére a párom anyuja is!
Figyelj csak!!
21 éves leszek októberben...38 hetes kismama!!a párom 26 éves, dolgozik!!én a suli utolsó éve alatt lettem terhes(ami azt jelenti hogy nem kapok gyed-et csak gyest), nem terveztük, de nagyon örültünk neki amikor kiderült hogy jön a baba!!meg sem fordult a fejünkben hogy elvetessük!!az első pillanattól arra gondoltunk, hogy 5 év együttlét és 2 év együtt élés után jöhet a babóka ha már egyszer minket választott!!Anyósék (pontosabban jelölt, mert nem vagyunk házasok)meglepődtek amikor bejelentettük, és igen idő volt amire felfogták hogy nagymami és nagypapi lesznek, de ez mára rendeződött.náluk lakunk(2 éve már) most álltunk neki építkezni és igen mind ezt 1 fizetésből!!igaz hogy szeretnénk majd kölcsönt felvenni hogy minnél elöbb külön lehessünk, mert mégis csak igy egészségesebb!!:)
Édesanyámék is nagyot néztek mikor bejelentettük hogy jön a babó, de nekik sem jutott az eszükbe hogy nem kellene vagy ilyesmi!!egyszerűen csak idő amig felfogják , hogy agyermeküknek gyermeke lesz!!
Én nem sokáig totojáztam 8 hetes terhesen amikor a doki a kezembe a adta az ultrahangos leletet egyből elmondtam édesanyámnak és a párom szüleinek is...:)igy visszagondolva elég muris volt:)
na de ezzel csak annyit szerettem volna elérni hogy rájöjj hogy kevés pénzböl is meg lehet élni, nekünk is mindenünk megvan, nem panaszkodhatom(igaz nem járok márkás ruhákba, nem vásárolok minden nap vmi ujat magamnak..stb)de BOLDOG VAGYOK!!!:)
Jó egészséget és boldog babavárós időszakot kívánok neked/nektek!!:)Ne feledd ez lesz életed egyik legszebb időszaka!!:)
Én 21 éves vagyok a kedvesem 20.Levelezőn tanulunk mellette dolgozunk és kisbabát várunk:)
Nincs könnyű dolgunk az tény,de ez a pici a jövőnk.Nem sok a fizetésünk,de van kiegészítés.Eddig budapesten laktunk kettesben,most leköltöztünk vidékre a kicsi egészsége miatt,Nyu-hoz és Puhoz,bár inkább az én és a baba egészsége miatt,mert a Bükkben tiszta azért a levegő(én asztmás vagyok ez a fő ok)...a szerencsém az,hogy a szüleimnek volt esze,így '94-ben vettünk egy házat 600ezerért,amit felújítás után eladtunk nagyon sokért,ebből pesten lakást vettünk,amit most amíg a pici jóval nagyobb nem lesz kiadunk,így jön egy 50ezer pluszban havonta:)A párom dolgozik,de én megmondtam neki,hogy ne merjen sokat,inkább legyen kevesebb a pénz de szeressen minket és legyen velünk mindig:)
Nálunk csak apám vágta hanyat magát,de nem érdekel mert ez a baba a mi szerelmünk gyümölcse nem az övék,nekünk kell Abinak örülni főleg nem nekik,úgyhogy azért szerencsések vagyunk:)
Nektek is sok erőt és kitartást,hidd el egy baba nagyon nagy öröm és hidd el bírni fogjátok:)Szépen hazakötöztök és kész,menni fog meglásd:)És legalább lesz segítség is:)
22évesek vagyunk három hós csöpség boldog szülei a párommal. Főiskolán tanulunk még, apci dolgozik mellette.
És tudod mit magasról tettünk a rosszalló megjegyzésekre, és vállaltuk a kicsit, apránként, egy fizu és az én gyesem és cspmből meg fogunk élni, egy darabig(ugyebár lesz lehetőség majd dolgoznom). Nem dőzsi lesz, de élni fogunk.
Mindenki kezdte valahol, és ennyi. Elég felnőtt vagy, Saját életed van. Az a dolgunk, hogy éljünk is vele.
Hogyan mond el? egyszerüen, 200huf egy pár kiszokni:) mi így mondtuk el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!