Hogyan mondanád el?
Elnézést kérek mindenkitől akit a 36 és feletti szülő anyukákkal kapcsolatban irtam. Én eredetileg ugy terveztem hogy 27-30 körül szülnék s nem ledegredálásként irtam amit irtam. Ugy gondoltam addigra lenne munkám,esetleg lakásom/unk!
De eddig se a munka,se a lakás nem jött össze. Ez vigasztal engem hogy megértő lesz!
Mindenki máshogy látja jónak. Ha belegondolunk akkor már van szakmám,4 éve együtt vagyunk s Ő is szeret engem!
Még egyszer mindenkitől bocsánatot kérek!
Holnapután beszélünk anyuval,sajnos addig nem alkalmas. (meg szülinapozás,meg ő is dolgozik)
Kedves választadók!
Elmondtuk anyumnak. Nagyon jól fogadta a dolgokat,azóta az interneten lóg és olvassa az orvosi lapokat a terhességgel kapcsolatban. Kitalálta hogy genetikai tanácsadásra menjünk el,hogy mégis esetlegesen felkészülhessünk rá lelkileg!Ma ülünk le 4esben a barátoméknál és megbeszéljük hogy mi lesz meg hogyan!
A nagyszüleim még hátra vannak,héten jönnek haza vidékről.
Egyébként nagyon boldogok vagyunk!
D megjegyezném azt is,hogy én is dolgoztam csak sajnos nem hosszabbitották meg próbaidő után a szerződésem.Igy aztán mentem egyetemre.. Barátom pedig igenis dolgozik és mindent megfogunk tenni a boldodságáért!
Szia! Örülök a babóódhoz:) Kiváncsi vagyok a párod véleményére. A lányunk már 8hós,de azóta sajnos most ujra lakás keresésben vagyunk mert sajna itt kell hagynunk a jelenlegi helyet február 1én...:(
Sok boldogságot a picihez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!