Nagyon el vagyok keseredve. Reménykedhetek?
Figyelt kérdés
3 napja teszteltem jól kivehető halvány pozitívat. Ma ugyan olyan tesztel halványabb volt a csík. Felszívódott ugye?2013. febr. 20. 13:49
11/26 anonim válasza:
Ne izgulj nem szivodott cel.Eloszor is koran teszteltel ilyenkor a halvany csiknak is orulni kell :-) :-)Masodszor a teszt a hcg -t erzelkeli amit a szervezeted termel ha terhes leszel de ha mar nem is lennel terhes akkor sem urul ki ilyen hamar a szervezetedbol.Ugyhogy valoszinuleg a teszt nem volt olyan erzekeny mint az elso vagy higabb volt a vizeleted.:-)
12/26 v-f.m. válasza:
Köszönjük a gratulációt!:)
Egyetértek ez előttem hozzászólókkal! Én is viszont gratulálok Neked! :)
13/26 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy gond van! Én is hasonlóan jártam: első teszt (esti) halvány lett, második (2 nap múlva és reggeli pisiből) ugyanolyan halvány... (nálam is ugyanolyan teszt volt) Kicsit én is paráztam, de minden rendben volt. Azt mondják, ha pozitív, azt el kell fogadni, és nem kell többet tesztelgetni!
14/26 A kérdező kommentje:
Ma lement a hőm 36.5-re, de nem jött meg. semmi görcs. Ilyenkor mi van?
2013. febr. 22. 11:54
15/26 v-f.m. válasza:
Szerintem a hőddel ne nagyon foglalkozz. Nem mindig mérvadó!
16/26 anonim válasza:
Szerintem se foglalkozz a hőddel. Annak csak a teherbeesésig lehet jelentősége, ha tervezett baba. Csináltál azóta tesztet?
17/26 A kérdező kommentje:
Igen tegnap este fele, de olyan halvány, mintha ott se lenne. már erősödnie kellett volna nem?
2013. febr. 22. 13:11
18/26 A kérdező kommentje:
9. dpo-n teszteltem egy szépen kivehető halvány pozitívat. Tegnap a 13. dpo-n voltam.
2013. febr. 22. 13:14
19/26 v-f.m. válasza:
Próbáld meg reggeli vizeletből! Délutániból majd csak akkor fogja szépen kimutatni, ha már a reggeliből erős pozid van vagy ha a gyengébb teszttel csinálod.
20/26 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi van veled? Erősödött a második csík? Megnyugodtál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!