Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon el vagyok keseredve....

Nagyon el vagyok keseredve. Reménykedhetek?

Figyelt kérdés
3 napja teszteltem jól kivehető halvány pozitívat. Ma ugyan olyan tesztel halványabb volt a csík. Felszívódott ugye?
2013. febr. 20. 13:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

vagy csak más volt a pisid koncentrációja...

reggeli pisi volt mindkettő ??

2013. febr. 20. 13:56
 2/26 A kérdező kommentje:
igen reggeli
2013. febr. 20. 13:56
 3/26 A kérdező kommentje:
1-2 nap múlva kéne megjönnie, szóval elég korán csináltam :-(
2013. febr. 20. 13:57
 4/26 anonim ***** válasza:

szerintem ne csüggedj még el!!!

majd a nem várt napján tesztelj újra !! drukkolok!!!

2013. febr. 20. 14:02
 5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyos vagy. Hátha.
2013. febr. 20. 14:03
 6/26 anonim ***** válasza:
Nem, nem szívódott fel szerintem. Ha rajta van ma is a 2. csík, az nagyon jó jel. Szerintem először is nyugodj meg, ne nézd meg holnap. Várj 2-3 napot, és akkor már erősödnie kell a csíknak. Én 2 teszt között 4 napot vártam, és akkor már nagyon erős volt a most 2 és fél éves pici 2. csíkom. :) Sok mindentől függ az erőssége, függhet a pisi koncentrációjától is. Egy a lényeg: pozitív!!!
2013. febr. 20. 14:04
 7/26 A kérdező kommentje:
Igen lehet igazad van, csak azért aggódok annyira, mert elég nagy az eltérés. Szóval nem csak egy árnyalattal haloványabb, hanem 3-al kb. De igen, pozitívan próbálok hozzáállni!! Köszönöm a bíztatást! :-)
2013. febr. 20. 14:07
 8/26 v-f.m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Amég nem jön meg addig szerintem nyugodtan reménykedhetsz!

Egyébként én nem várt után 5 nappal teszteltem először halvány pozit, és rá 4 napra pedig már igen erős pozit! :) Szóval ha a nem várt napja után sem lesz egyből erősebb akkor se aggódj! Drukkolok Neked! Ja, és a halvány pozi is pozi!!!! :D 6+5 hkm

2013. febr. 20. 14:21
 9/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :-) Gratulálok! :-)
2013. febr. 20. 14:24
 10/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is minden rendben van és van már lakója a méhednek.

Én a menzesz várt napján teszteltem (igen-igen halvány pozitív lett) és rá 4 napra egy másik féle teszttel és az már sokkal erősebb 2 csík lett.

Szóval ha még ki sem maradt és úgy is látsz halvány csíkot, akkor az nagyon jó jel!

Gratulálok!

2013. febr. 20. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!