El vagyok keseredve! Szerintetek reménykedhetek még?
Pénteken kellene(vagyis egyáltalán nem kellene)megjönnie a mensimnek.
Kb a múlt héttől fáj a mellem az egyik bimbóm köröl picit lilássá vált a bőr és nagyon ritkán viszket is.Szúrkál a petefészkem ami rendesen meg is van duzzadva izomfájásokkal küzdök.
Ma nem bírtam tovább és csináltam egy tesztet ami negatív lett(persze mit is vártam?)
Amiket leírtam 50 50 %,hogy ez vagy az...de szerintetek lehetek még babás?
Volt már valaki így?
nekem az első tesztem neg. lett, a következőt egy hét múlva csináltam , az már poz. volt
sok sikert
Szia!
Szerintem se keseredj el! Van akinél hosszabb időt vesz igénybe a beágyazódás és ennek okán később lesz pozitív a teszt. Nálam pl. 14 nap volt és ez nem kevés,de elsőre összejött a baba!!!
Van egy oldal: [link] itt meg tudod nézni a tényleges pozitív terhességi teszt napját.
Drukkolok és irj hogy mi lett!
Üdv: 22 hetes kismama
Köszi csajok!:DD
Igazatok van ma még csak Szerda:)
Szia reméljük most összejön :)
viszont az sem jó ha iszonyatosan akarod mert akkor a terhesség tüneteit is bebeszéled magadnak és borzasztó érzés amikor szembesülsz a tényekkel.Csak lazán és sok sikert.
Hello csajszik!
Tul vagyok az első sokkon amit az okozott,hogy ma megjött a nagyon nem várt.:(
No,de sebaj,majd máskor.
És köszike a bátorítást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!