27 hetes kismama vagyok és nagyon el vagyok keseredve. Sajnos az ehgyomri cukrom 3 a terheléses viszont 8.1 lett ezért diétáznom kell. van más is így?
köszi a válaszokat igen csak ilyenkor tudja meg az ember milyen rossz is lenne ha cukorbeteg lenne nem is tudom milyen erővel rendelkeznek ezek az embrek minden tiszteletem az övék
igen én is csak a babára gondolok hogy minden oké legyen vele
Kedves Kérdező, nekem is pont 8.1 lett a terheléses cukrom, és nekem is diétát írtak elő rögtön!
De nem kell megíjedni 8.1 még éppen határeset (Németországban pl 8.5 a határ), és az eredményt sok minden befolyásolhatta, többek között az is amit előtte nap ettél.
Nekem utána mindenféle vizsgálatot csináltak, többek között 24 órás vércukor panelt- kb 8-szor vettek vért 1 nap alatt és nézték a vércukrot, aztán 3 hónapra visszamenőlegesen az átlagot, állandóan kell járnom ebéd utáni cukor nézésre és minden eredményem tökéletes, még inkább alacsonyabb, mint magasabb!
De a lényeg, hogy nem éhezek egyáltalán, mindent megeszek amit megkívánok!
Nyilván ha 11 lett volna a terheléses cukrom, akkor szigorú diétát tartanék, de a 8.1...az még nem vészes!
Kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb problémája, hogy terhességi cukorbeteg vagy!
diétázz, és kész.
Én is az voltam, nem egy nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!