Járt már valaki ugy hogy terhesség allatt fogyott nem hizott? És ha igen akkor mennyit fogyott?
A rosszullétek miatt én az elsőnél is fogytam és most a másodiknál is. Az elsőnél végül +1 kilóval zártam, most még nem tudom, egyelőre -4nél járok és a 25. héten.
Mindkétszer 8 kilót fogytam.
Miért kérdezed? Fogytál te is?
Egyszer sem hánytam, elején is csak émelygés volt, étvágytalan vagyok, nem esik túl jól semmi, és a gyomrom is összeszűkült, most már a baba is feltolja, nő a pocak...
8 kilót fogytam az első 16 hétben, azóta ebből 3 kiló jött vissza eddig (de ez is inkább a cici, méh, víz, vér, baba, stb). Most a 24. hétben vagyok és még mindig minusz 5 kilónál tartok a kiinduló súlyhoz képest.
Első terhességemnél is az elején fogytam egy picit, majd a végén is még két kilót, így 9 volt a plusz szüléskor. Talán most még ennyi sem lesz.
Babával minden rendben volt és van :)
Boldog babavárást!
5/5 voltam.
Még annyit hozzátennék, hogy az első baba fiú lett, most meg lányt várok :) A tüneteim ugyanazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!