Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt már valaki ugy hogy...

Járt már valaki ugy hogy terhesség allatt fogyott nem hizott? És ha igen akkor mennyit fogyott?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:

A rosszullétek miatt én az elsőnél is fogytam és most a másodiknál is. Az elsőnél végül +1 kilóval zártam, most még nem tudom, egyelőre -4nél járok és a 25. héten.

Mindkétszer 8 kilót fogytam.

Miért kérdezed? Fogytál te is?

2013. febr. 19. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a kisfiammal az első négy hónapot, már bocsánat a kifejezésért, szó szerint végig hánytam. Attól féltem, hogy én sem maradok életben, nemhogy a baba. 55 kilósan lettem terhes. A 17. héten már csak 49 kiló voltam. Utána jobb lett, de a szüléskor sem értem el az 59 kilót. De szerencsére december 21.-én 3540 grammos, 54 centis gyönyörűségem született. Komolyan: ma sem értem, hogy hogyan, de iszonyúan örülünk neki .)
2013. febr. 19. 21:28
 3/6 A kérdező kommentje:
igen 1 hónap alatt kettö kilo ugrott le. És most ugy érzem hogy megint fogytam. Nem tudom hogy hogyan lehet ez mert a lányommal nem volt ilyen vele a kilenc honap alatt hiztam 12 kilot. Szedem a vitamint ugyhogy remélem nem lesz gond. Amugy én is hányos vagyok és kb egész délelött nem tudok enni semmit. :(
2013. febr. 19. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm az első 3-4 hónapot végig hányta, utána cukros lett és diétára is fogták, így összesen 26 kilót fogyott a terhesség alatt. A 38.héten már azt mondta az orvos, hogy most már egyen, mert úgy tűnik, hogy elég kicsi a baba. Az utolsó két hétben evett mindent amit addig nem ehetett és így 3000grammal született a bébi.
2013. febr. 19. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyszer sem hánytam, elején is csak émelygés volt, étvágytalan vagyok, nem esik túl jól semmi, és a gyomrom is összeszűkült, most már a baba is feltolja, nő a pocak...

8 kilót fogytam az első 16 hétben, azóta ebből 3 kiló jött vissza eddig (de ez is inkább a cici, méh, víz, vér, baba, stb). Most a 24. hétben vagyok és még mindig minusz 5 kilónál tartok a kiinduló súlyhoz képest.

Első terhességemnél is az elején fogytam egy picit, majd a végén is még két kilót, így 9 volt a plusz szüléskor. Talán most még ennyi sem lesz.

Babával minden rendben volt és van :)

Boldog babavárást!

2013. febr. 20. 08:41
 6/6 anonim ***** válasza:

5/5 voltam.

Még annyit hozzátennék, hogy az első baba fiú lett, most meg lányt várok :) A tüneteim ugyanazok.

2013. febr. 20. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!