32 hetesen babaszoba?
Figyelt kérdés
Jövő héten akarjuk a babaszobát megcsinálni.Mit szóltok jó időpont 32 hetesen már?2013. febr. 19. 17:29
1/10 anonim válasza:
Szia. Én még 26 hetes vagyok, de szerintem nekünk is be lesz rendezve 32 hetesen. NMár meg van a bútor...stb. 30-31. héttől leszek itthol akkor belevágunk :)
2/10 anonim válasza:
...Ha azt mondjuk, hogy nem jó időpont, akkor mi történik? Annyira részletkérdés,hogy az valami fájdalmas. Igen, jó.
3/10 anonim válasza:
mondjuk abbol a szempontbol jo hogy tobb energiad van mint mondjuk 40 hetesen! De raer az utana is mert ugyis veled fog aludni 6 honapig vagy tovabb! HAHAHAHA
4/10 anonim válasza:
1-es mint fogsz csinalni otthon meg 10 hetig??
5/10 anonim válasza:
1-es vagyok. Hogyhogy mit? Mert az mit csinál, akit kiírnak már 6-8 hetesen?
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a többé kevésbé értelmes válaszokat.
Valaki (pl én)egész terhessége alatt otthon van és nem mindenki azért mert kényelmeskedik.(Terhesség előtt küldtek el a munkahelyemről leépítés miatt)De azt állítom, hogy van mit tenni venni itthon,azért ha valaki kreatív ki tud találni ezt azt,később úgysem lesz rá sok ideje.Boldog babavárást nektek is!
2013. febr. 19. 17:59
7/10 anonim válasza:
Nem értem a 4-est. Én is azt gondolom, hogy amíg nem voltam terhes is mindíg találtam tennivalót itthon. Amúgy sem vagyok az az unatkozó fajta. Boldog babavárást és jó egészséget kívánok :) 1-es
8/10 anonim válasza:
mi már a 30.hétre készen voltunk vele. most 34 hetes vagyok, már nem bírnék hajolgatni ,pakolászni, festegetni.
9/10 anonim válasza:
Mi is készen voltunk a 32.héten!Most 37.hetes vagyok,és örülök,hogy nem most kell kiságyat összeállítani,hajolgatni,stb. Múlt héten kimostam,kivasaltam mindent,a bútorokat ismét letörölgettem,most már jöhet a baba:) Ha most van kedvetek/időtök,nyugodtan csináljátok meg!
10/10 anonim válasza:
Szia!
Ha most van hozza kedved, akkor kezdj bele nyugodtan! En 31 hetes vagyok es hetvegen befejeztem a fal dekoralasat, sot beleraktam a kisagyba az agynemut, csak hogy lassam, hogy nez ki! :)
Mar elkezdtem kimosni a kisruhakat is. Mondjuk en meg 5 hetig dolgozom, ezert csak hetvegente tudom aprankent megcsinalni, de terveim szerint mire befejezem a munkat, mar otthon sem lesz sok tennivalom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!