Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok milyen színű a babaszo...

Nálatok milyen színű a babaszoba? Kisfiú vagy kislány használja?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 19:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Nálunk sajnos nem lesz babaszoba külön. De szerintem a kék a legszebb kisfiúnak és kislánynak is. Nagyon jól ki lehet díszíteni azt a színt mert minden jól áll hozzá! :)
2013. jan. 15. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

2 lány

Sötétbarna laminált padló, fehér szőnyeg, almazöld fal, a bútor vadkörte (világos) sárga-narancssárga díszítéssel.

2013. jan. 15. 19:42
 3/14 anonim ***** válasza:

3,5 éves fiam van

amikor a babaszobát terveztük,még úgy volt,hogy két gyerekünk lesz,ezért unisex színt választottunk

felül vanilia,alul almazöld,macis bordür választja el a két színt

azóta úgy döntöttünk,hogy nem lesz több gyerek,de ha előre tudtam volna,akkor is ezeket a színeket választottam volna

egyébként a fal teljesen tele van állatos falmatricával,amit jövőre fogunk nagyfiúsra cserélni festéssel egybekötve

2013. jan. 15. 19:44
 4/14 anonim ***** válasza:

harmadik vagyok,még annyit,hogy van egy zöld kockás kanapé bent,az ágya,a szekrény és egy komód van bent,ezek nítúr színűek

a falvédő,ágytakaró zöld alapú,matuka mintás

a szőnyeg krém színű

a játszósarokban bordó kockás a szőnyeg

2013. jan. 15. 19:48
 5/14 anonim ***** válasza:

Kislányom van !

Felül világos rozsaszín alul sötét , és falra kivan téve hogy Hanna , meg lepkék. A bútor stokke fehér ágy , és ugyan ilyen pelenkázo , és egy fehér szekrény . Rozsaszín szőnyeg .

2013. jan. 15. 19:51
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk fehér és nem sokban különbözik a lakás többi részétől, csak jóval több a játék :) 2 éves fiúé.
2013. jan. 15. 19:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Az én 2,5 éves fiamnak világos zöld szobája van, a bútorai, natúr fa színűek, laminált padlóval, azon autópálya szőnyeggel.
2013. jan. 15. 21:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk még csak készül a kislányunk szobája.Alul rózsaszín elválasztva egy fehér díszléccel és felül is fehér.A falon pillangók lesznek.:)minden bútor fehér.Van egy picike rózsaszín szönyeg is:)meg egy hercegnös függönyünk is van.:)
2013. jan. 15. 21:21
 9/14 anonim ***** válasza:
2,5éves a kisfiunk, 36 hetes vagyok a kislányunkkal, így a szoba fűzöld, színes mese jelenetekkel dekorálva.
2013. jan. 15. 21:26
 10/14 anonim ***** válasza:

Nálunk kislány van és micimackó szobája van(de egy kicsit megbántam már:) )

Alul zöld,dísz csík és nagyon szép élénk sárga és bordür vagy minek mondják.

2013. jan. 15. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!