Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiu vagy kislány? Többi lent!

Kisfiu vagy kislány? Többi lent!

Figyelt kérdés
szeretném ha segitenétek nekem, tapasztalt anyukák :). Harmadik gyermekünket várjuk, már van két lánykánk. Titkon fiut remélünk, a terhességem is teljesen más mint a két lányommal volt. Olvasgattam itt sokat és gondoltam tippelhetnétek nekem hogy milyen nemü lesz a harmadik gyerköc, mivel még nem tudták megmondani. Utolsó mensim aug 27. rendszeres 28 napos ciklusokkal, véleményem szerint szept 9.-én fogant (házassági évforduló)! Tippelnétek hogy ezek tudatában milyen babácskát várjunk? Elöre is köszi
2013. jan. 4. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
50%-ban fiut mondok.
2013. jan. 4. 16:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha teljesen más, akkor ő már talán kislány
2013. jan. 4. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát én ajánlani tudom az ingás tesztet vagy a lilakáposzta tesztet:-) lehet lepontozni én is megcsináltam pedig tudtam már a nemét! De mégis hátha nektek is bejön:-)
2013. jan. 4. 19:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Milyen a lilakáposztás teszt????
2013. jan. 4. 19:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Az ingát már kipróbáltuk még a harmadik terhességem elött, nekem összesen kettő lányt ingázott, ehhez képest jön a harmadik bébi :)
2013. jan. 4. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:

1. Vegyel egy voroskaposztat, a zold nem jo, csak a voros. A merete nem fontos, de ha szereted a fott kaposztat, akkor vegyel nagyot.

2. Vagd apro darabokra.

3. Forralj vizet es ontsd a darabolt kaposztara ugy, hogy ellepje. Hagyd allni legalabb 10 percig!

4. Szurd le a kaposztat, a vizet fogd fel.

5. A kaposztat megtarthatod, megeheted.

6. Pisilj egy poharba.

7. Most csinald meg a tesztet! Egy masik poharba rakj a vizeletbol es a kaposztalebol egyenes aranyban, fontos, hogy egyforma mennyisegu legyen mindketto!

8. Olvasd le az eredmenyt.

Ha a folyadek rozsaszin/piros lesz, akkor a baba fiu.

Ha a folyadek bibor szinu lesz, akkor a baba lany.

2013. jan. 4. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:

2fiam után teljesen más várandóságom van most a harmadikkal.

Ő is fiú lesz.

A lila káposzta,inga mind lányt jósolt őrá,de inkább az uh.nak hiszek.Ennyit a tesztekről.

Szerintem ne éld magad bele a fiúba csak azért mert most más.Én is így voltam aztán jött a nagy meglepetés...

2013. jan. 4. 20:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! ez a harmadi terhesség az élet fura dolga. Nem tervezett baba, hanem apósom meghalt és rá egy hetére kiderült hogy terhes vagyok, addig nem akartunk harmadikat semmiképp, de akkor meggondoltuk magunkat. Hát kiváncsi leszek, márcsak az lenne a hab a tortán ha fiam lenne, ettöl függetlenül nagyon örülnék egy ujabb lánykának is, de nagyon kiváncsi vagyok.
2013. jan. 4. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Három fiam van. Az elsőnél nem volt semmi tünetem, a másodiknál szagundor, hányinger, a harmadik fiamnál pedig minden nyavaja előjött, ami csak jöhetett. Hányás, vérzés, 19hetesen úgy begörcsöltem, hogy azt hittem megszülök, fáradság meg minden. A lilakáposzta tesztet én is megcsináltam , és nekem akkor kislányt mutatott a színe, de hát fiúcska lett. 8 hó-s a kicsi.
2013. jan. 4. 23:28
 10/10 anonim ***** válasza:

nekem is a 3. baba van útban, két fiú után. :) Ez a terhesség másabb, több rosszullétem volt az elején, fejfájás, aztán lábfájás és éjszakai álmatlanság stb. A doki a 12. héten nem mert semmit tippelni, majd a 17. héten azt mondta, hogy nagy vsz. kislány :) Nektek még nem mondott az orvos semmit? Az én babám szept. 6-a körül foganhatott. Azóta nektek is már látszik a neme az UH-on...

Ha jól számolom a 13. napon voltatok együtt a pároddal, szerintem lehet kisfiú és kislány is, mert pé előtt 1 nappal voltatok, az X és Y spermiumok is éltek még. Drukkolok a kisfiúhoz!! Írdd meg, ha tudod már, jó? :)

2013. jan. 8. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!