Kisfiu vagy kislány? Többi lent!
1. Vegyel egy voroskaposztat, a zold nem jo, csak a voros. A merete nem fontos, de ha szereted a fott kaposztat, akkor vegyel nagyot.
2. Vagd apro darabokra.
3. Forralj vizet es ontsd a darabolt kaposztara ugy, hogy ellepje. Hagyd allni legalabb 10 percig!
4. Szurd le a kaposztat, a vizet fogd fel.
5. A kaposztat megtarthatod, megeheted.
6. Pisilj egy poharba.
7. Most csinald meg a tesztet! Egy masik poharba rakj a vizeletbol es a kaposztalebol egyenes aranyban, fontos, hogy egyforma mennyisegu legyen mindketto!
8. Olvasd le az eredmenyt.
Ha a folyadek rozsaszin/piros lesz, akkor a baba fiu.
Ha a folyadek bibor szinu lesz, akkor a baba lany.
2fiam után teljesen más várandóságom van most a harmadikkal.
Ő is fiú lesz.
A lila káposzta,inga mind lányt jósolt őrá,de inkább az uh.nak hiszek.Ennyit a tesztekről.
Szerintem ne éld magad bele a fiúba csak azért mert most más.Én is így voltam aztán jött a nagy meglepetés...
nekem is a 3. baba van útban, két fiú után. :) Ez a terhesség másabb, több rosszullétem volt az elején, fejfájás, aztán lábfájás és éjszakai álmatlanság stb. A doki a 12. héten nem mert semmit tippelni, majd a 17. héten azt mondta, hogy nagy vsz. kislány :) Nektek még nem mondott az orvos semmit? Az én babám szept. 6-a körül foganhatott. Azóta nektek is már látszik a neme az UH-on...
Ha jól számolom a 13. napon voltatok együtt a pároddal, szerintem lehet kisfiú és kislány is, mert pé előtt 1 nappal voltatok, az X és Y spermiumok is éltek még. Drukkolok a kisfiúhoz!! Írdd meg, ha tudod már, jó? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!