Szerintetek kisfiú vagy kislány 4d kép alapján?
2012. dec. 22. 20:04
1/20 anonim válasza:
Nekem fiús az arca, de ha nem az, akkor bocs. Ilyenkor még olyan egyformák a babák.
2/20 anonim válasza:
Szerintem vagy kisfiú vagy kislány :D Figyu, egyik ismimnek a kislánya elmúlt már 1 éves, de még mindig kisfiúnak néz ki szegénykém... Ha nem lenne rózsaszín ruhába simán az mondanám, h fiú :/ Sajnos vannak nem szép gyerekek. És az utsó mondatomért kérem a lepontozást! :DD
3/20 anonim válasza:
szerintem kislány, de így nehéz megállapítani.:)
5/20 anonim válasza:
Inkább kispasit mondanék!
Megírod?
8/20 anonim válasza:
Én is fiút mondanék, de szerintem kár ezen filózni. Lehet, hogy egy másik képen, ami ugyanekkor készült, de más mozdulatnál, azon meg lányos lenne. Ha a lába közéről raknál fel képet, akkor egyértelműbb a dolog! :) Még az újszülötteknél is nehéz egyértelműen megállapítani, hogy éppen melyik nemhez tartozik, csak a ruha/pléd színéből max. Az én fiam kb. 1 éves koráig mindenki lánynak hitte, akármilyen fiús ruha volt rajta, mert szőke, göndör haja volt a kék szeméhez és elég lányos arca. Bár jobb így, mint fordítva...
9/20 anonim válasza:
Nekem is kilányos az a kis pofi :) Ha nem akkor bocsi. Az én babóm meg elég fiús a képein, tiszta apja! :D Pedig...
10/20 anonim válasza:
Hát ha nem az arcáról készült kép lenne könnyebb lenne, de szerintem fiú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!