Ki mennyit tornázott a terhessége alatt?
Sziasztok!
Ma keztem el a ksimama tornát R.R félét. Az lenne a kérdésem, hogy ki mennyiszer csinálta meg egy héten? Én a terhességem előtt egy aktív ember voltam minden nap mozogtam igaz másra másra. Van valakinek esetleg még ötlete, hogy felváltva még mit lehetne csinálni? Egy idő után meg szoktam sajnos unni a dvd-et és valami újat szoktam keresni.
Válaszokat előre is köszönöm.
Első vagyok kivéve hétvégén nem mert akkor lazítottam :) én ezt csináltam :
http://www.youtube.com/watch?v=ZhScaPMPj0E&list=LLsUUm7lJd0s..
nekem nagyon tetszett és sztem hatásos volt csak aztán jött a karácsony :D ....meg most nagyon sokat kell pihennem úgyhogy nem tudom tovább csinálni
Hetente 3x1,5 órát eljártam terhestornára, emellett úsztam is elég sokat.
Az evésre odafigyelve 7 kilót híztam. :)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat és mindenkinek megy a zöld kéz. :)
Bocsánat, hogy eddig nem reagáltam de van egy nagy lányom KIVEL BEKERÜLTEM KÓRHÁZBA ÉS MOST JUTOTTAM IDE.
Véletlen elküldtem.
Szóval aki másfél órákat mozgott az mire? terhes torna vagy a régi edzését csinálta?
Aaaa, nekem olyan régi edzésem volt, amit más még "normális" állapotban sem bírna megcsinálni. :D
Kezdetben aerobik, aztán arról tértem át szépen a terhestornára. :) Nem otthon csináltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!