Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert nem jo sok gyümölcslevet...

Miert nem jo sok gyümölcslevet inni terhesseg alatt?

Figyelt kérdés

#terhesség #gyümölcsle
2013. febr. 19. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mert sok cukrot tartalmaz, hizlal es rossz a fogaknak. En asvanyvizzel vegyitem mert kivanom.. Mondjuk meg mindig jobb mint a szensavas uditok.
2013. febr. 19. 17:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Semmi mas ok?
2013. febr. 19. 17:52
 3/11 A kérdező kommentje:

A haziorovos ugy mondta, vannak olyan terhesek, akiknek a veseje több cukrot "enged at". Legalabbis ezzel magyarazta, hogy a vizeletben több a megengedettnel a cukor, miközben a vervetel szerint minden normalis.

Nem tudom, hogy ez összefüggesben van-e azzal, hogy a 30. hetig csak 2 kg-ot hiztam? (Ebböl a baba mar több mint 1 kg.) Csak emiatt ez kevesbe zavar, meg aztan, teat azert nem tudok inni, mert savasit, tejet es tejtermeket allergia miatt...stb...

2013. febr. 19. 17:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen ,csak a cukor miatt.
2013. febr. 19. 18:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem csak a cukor miatt,hanem a sav miatt.Ugyanis köztudott, hogy a terheseknek több a sava,és a gyümilevek pedig felnyomják még jobban.Alapjába véve ha nincs terhességi cukrod és nincs sok savad akkor igyál nyugodtan én sok (100%-os)gyümilvet iszom és ha jó minőségűt veszel biztos, hogy nem ért,de legjobb ha magad csinálod otthon.
2013. febr. 19. 18:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ha van meg valami, varom a tovabbi valaszokat is!

2013. febr. 19. 18:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Például azért, mert hízlal.
2013. febr. 20. 09:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Hány hetes vagy?

Én a terhességem 25.hetéig ittam napi 2-3pohárral , mert jól esett, és mert szeretem!Aztán a terheléses vércukor vizsgálaton határérték körüli volt a cukrom (7,7, és azóta nem ittam semmit csak ásványvizet(mentes), és decemberben néha-néha édesítővel készült forró teát!Bár mostanában iszogatok Apenta 0%-os(cukros) üdítőt is, és fiygelek a napi min.3-3,5liter folyadék bevitelre!

A gyümölcsöt nyersen eszem, főleg narancsot, mandarint, néha barackot, ezzel próbálom pótolni, de erre is fiygelni kell, mert a nyers gyümölcsben is sok a szénhidrát/cukor!

Minden reggel mérem a vércukromat,1órával kaja után ne menjen fel 7 fölé(nekem ezt mondta a dietetikus)!

A lényeg sokszor egyél keveset, és akkor belefér egy kis édesség is!

pl.nekem volt olyanom is hogy 2-3 hétig kívántam a kakós-lekváros palacsintát, minden másnap megettem 3db-ot!

Az sem jó, hogy ha megvonod a szénhidrátot magadtól!

Bocs, hogy hosszú lett, és túl részletes!

Boldog Babvárást Mindenkinek!

39.hkm

2013. febr. 20. 10:20
 9/11 A kérdező kommentje:
30 hetes. A terheleses cukorvizsg. is rendben volt. Pedig amugy nem vonom meg az edesseget (bar aznap azert megsem ettem makos tesztat), mivel sok mindent nem ehetek mas okok miatt.
2013. febr. 20. 10:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Boldog babavarast, jo szülest Neked is, utoljara iro!
2013. febr. 20. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!