Miert nem jo sok gyümölcslevet inni terhesseg alatt?
A haziorovos ugy mondta, vannak olyan terhesek, akiknek a veseje több cukrot "enged at". Legalabbis ezzel magyarazta, hogy a vizeletben több a megengedettnel a cukor, miközben a vervetel szerint minden normalis.
Nem tudom, hogy ez összefüggesben van-e azzal, hogy a 30. hetig csak 2 kg-ot hiztam? (Ebböl a baba mar több mint 1 kg.) Csak emiatt ez kevesbe zavar, meg aztan, teat azert nem tudok inni, mert savasit, tejet es tejtermeket allergia miatt...stb...
Köszönöm!
Ha van meg valami, varom a tovabbi valaszokat is!
Hány hetes vagy?
Én a terhességem 25.hetéig ittam napi 2-3pohárral , mert jól esett, és mert szeretem!Aztán a terheléses vércukor vizsgálaton határérték körüli volt a cukrom (7,7, és azóta nem ittam semmit csak ásványvizet(mentes), és decemberben néha-néha édesítővel készült forró teát!Bár mostanában iszogatok Apenta 0%-os(cukros) üdítőt is, és fiygelek a napi min.3-3,5liter folyadék bevitelre!
A gyümölcsöt nyersen eszem, főleg narancsot, mandarint, néha barackot, ezzel próbálom pótolni, de erre is fiygelni kell, mert a nyers gyümölcsben is sok a szénhidrát/cukor!
Minden reggel mérem a vércukromat,1órával kaja után ne menjen fel 7 fölé(nekem ezt mondta a dietetikus)!
A lényeg sokszor egyél keveset, és akkor belefér egy kis édesség is!
pl.nekem volt olyanom is hogy 2-3 hétig kívántam a kakós-lekváros palacsintát, minden másnap megettem 3db-ot!
Az sem jó, hogy ha megvonod a szénhidrátot magadtól!
Bocs, hogy hosszú lett, és túl részletes!
Boldog Babvárást Mindenkinek!
39.hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!