Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet h babát várok?

Lehet h babát várok?

Figyelt kérdés

A tüneteim: a melleim meg vannak duzzadva, fájnak, ritkán van egy kis has szurkám, émelygek, szagokra érzékeny vagyok, sűrűn járok pisilni..

Amit csináltam tesztet nem mutatott semmit.. beszéltem egy védőnővel és hát nem nyugtatott meg inkább csak meg ijesztett :( azt mondta vagy Petefészek gyulladásom van vagy petefészek cisztám!! De az orvoshoz menéshez még várjak egy hetet h múlnak e tüneteim v sem!!

2013. febr. 19. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Késik a menstruációd? Gondolom igen, ha már tesztet csináltál. Lehet, hogy a teszt tévedett, de az is lehet, hogy nem. Én nem várnék a tünetek enyhülésére, felhívnám a nőgyógyászt, elmondanám, hogy mi a helyzet és időpontot kérnék. Én tuti nem bírnék ki egy hetet, hogy most akkor vagy enyhül, vagy nem.
2013. febr. 19. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy baba és lehet, hogy más. Majd az orvos megmondja.
2013. febr. 19. 18:36
 3/9 A kérdező kommentje:
az a baj h a havi ciklusom fel borult totálisan a fogamzásgátlótól, decemberbe 2x januárba 3x volt meg a mensim, és az orvos ajánlásával lassan több mint 1 hónapja nem szedem a gyógyszert, és nem is mindig védekeztünk a párommal!! és a has szurkáim most az elviselhetetlenek :(
2013. febr. 19. 18:47
 4/9 frászkarikaborsó ***** válasza:
Ha most is van petefészek fájdalmad akkor kevés az esély rá hogy terhes vagy inkább valóban ciszta lehet a dologban. Menj orvoshoz, ő megnézi ultrahanggal és látni fogja.
2013. febr. 19. 19:03
 5/9 A kérdező kommentje:
reggel a bal oldalt éreztem azt a szurkálást most a jobb oldalon!! néha enyhe néha erős!
2013. febr. 19. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezek simán lehetnek terhes tünetek, amiket írtál.

De lehet a hormonok játéka is, ha most hagytál abba minden gyógyszert- meg ilyen összevisszaság a ciklusod.

Nekem mikor terhes lettem a mellbimbóm lett nagyon furcsa- olyan mirigyes lett a bimbóudvar. Mikor másodjára-harmadjára lettem kismama- ez volt az első jel, amiből tutira tudtam, hogy bébi lesz! :)

2013. febr. 19. 21:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát már 1x voltam terhes 3 éve csak akkor sajnos méhen kívüli terhességem volt :(

És akkor is ugyan ezek a tünetek jelentek meg mint most!!

2013. febr. 20. 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Na kiderült már? teszteltél, vagy voltál dokinál??
2013. febr. 20. 20:12
 9/9 A kérdező kommentje:
sajnos még mindig nem :( pénteken csinálok még egy tesztet és jövőhéten megyek dokihoz mert csak akkora kaptam időpontot
2013. febr. 20. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!