Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várok,20 hetes vagyok...

Babát várok,20 hetes vagyok és már elég sokat híztam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig éhes vagyok. Nem merem azt csinálni, hogy nem eszem, de nem akarok olyan sokat hízni.Akit diétára fognak az mit ehet és mennyit? Este valamit ehetek, vagy hagyjam ki teljesen? Az a baj, ha eszem egy almát(ami logikus, hogy nem hízlal), attól csak még éhesebb leszek.....:( Kisfiam után is rajtam maradt 20 kg, akkor még nem annyira számított, mert vékony voltam, de már vigyáznom kéne....
2013. febr. 5. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:
táplálkozz úgy, mint egy cukorbeteg!
2013. febr. 5. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem mar tobb mint fel eve kell csinalnom azt a bizonyos cukros dietat, mivel IR-es vagyok. Az eleje nem volt konnyu, lecsokkenteni az adagokat, megvalogatni, mit szabad es mit nem, raadasul gyakrabban, konkretan 3 orankent enni, hat nem volt egyszeru. De idovel egyre jobb lett, elkezdtem fogyni (lanyom szuletese utan rajtam is maradt 20 kg, es ez mindig is nagyon zavart, plusz valoszinu emiatt alakult ki az IR) Kozben leszoktam a cigirol is, es biztosra vettem, hogy, nem lesz megallas hizas teren megint, mert potcselekes lesz az eves. De nem. Annyira szepen be lehet allni erre a sokszor keveset enni dologra, hogy a cigi lerakasa utan se tortek ram a falasi rohamok, tok kiegyensulyozottam ettem. Tovabb fogytam, most tartok ott ahol az elozo terhessegem elott, de most meg ujbol babat varok. 10 hetes vagyok, tovabbra is tartanom kell a dietat, es nem is tervezek most 8-10 kg-nal tobbet hizni, mar csak azert se, mert igy is pengeelen tancolok cukorugyileg, masreszt mostmar megtanultam hogy taplalkozzak helyesen. A lenyeg, semmi feherlisztes cucc, semmi cukros, csak lassu felszivodasu kajak, en pl almahoz, vagy barmilyen gyumihez ilyen diabetikus (auchanban lehet pl kapni, de biztos mashol is van) kekszet eszem egyet (nagy kerek), ami azon tul, hogy cukormentes, teljes kiorlesu liszttel keszult, igy ez egyutt tok laktato. De ugyanigy jo meg a korpovit keksz is.
2013. febr. 5. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!