19hetes kismama vagyok.8 évvel ezelőtt már szültem császárral és akkor már 17hetesen éreztem a babát mozogni, most pedig nem érzem. Híztam azóta 20 kilót. Lehet ez az ok?
Szia!
Hát a 20 kg egy kicsit túlzás!Nem tudnál diétázni?Mi lesz veled a 40.hétig?Ne haragudj,nem akartalak megbántani,de elképzelhető,hogy a sok súly nem tesz jót!És nem is egészséges!Persze van,aki mindent elkövet,de mivel ilyen alkat,sose lesz vékony,de ha kicsit odafigyelsz az étkezésedre és napjában többször ennél keveset,akkor talán megállna a súlynövekedés!
Ha holnap reggel se érzed a mozgást,akkor mindenképpen keresd meg a dokidat!További jó egészséget!
Szia!Bocsi,rosszul értelmeztelek!8 év alatt az nem sok akkor!Azt gondoltam a 19hét alatt hiztál ennyit!Csak azt nem irtad,hogy azóta megmozdult-e a kicsi!?Ha nem,akkor mindenképpen reggel jelentkezz az orvosodnál!
Mégegyszer ezer bocs!!!
Szia!
Különben én is voltam igy,amikor hanyatt feküdtem sokáig,mert nem mozdult,azt nagyon utálta a kicsi és mindjárt elkezdett ficeregni!Próbáld meg,hátha neked is bejön!Igaz,jó sokáig feküdtem,meg még simogattam is a hasam és bekapcsoltam a reppzenét,azt nagyon nem birta és ilyenkor még intenzivebb lett!Tudom,hogy elég nevetségesen hangzik,de nálunk ez jött be!
Egy próbát megér!
Szia!
Csak érdeklődnék,ha nem tartassz tolakodónak,hogy végül megmozdult a baba vagy orvoshoz mentél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!