Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19hetes kismama vagyok.8...

19hetes kismama vagyok.8 évvel ezelőtt már szültem császárral és akkor már 17hetesen éreztem a babát mozogni, most pedig nem érzem. Híztam azóta 20 kilót. Lehet ez az ok?

Figyelt kérdés
Mikor menjek orvoshoz, hogy nem érzem a mozgását. Minden eredményem tökéletes eddig.
2009. júl. 21. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát a 20 kg egy kicsit túlzás!Nem tudnál diétázni?Mi lesz veled a 40.hétig?Ne haragudj,nem akartalak megbántani,de elképzelhető,hogy a sok súly nem tesz jót!És nem is egészséges!Persze van,aki mindent elkövet,de mivel ilyen alkat,sose lesz vékony,de ha kicsit odafigyelsz az étkezésedre és napjában többször ennél keveset,akkor talán megállna a súlynövekedés!

Ha holnap reggel se érzed a mozgást,akkor mindenképpen keresd meg a dokidat!További jó egészséget!

2009. júl. 21. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:
8év alatt hiztam a 20 kilot és most sem vagyok kövér csak molett elötte vékony voltam tehát nem sok.
2009. júl. 21. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!Bocsi,rosszul értelmeztelek!8 év alatt az nem sok akkor!Azt gondoltam a 19hét alatt hiztál ennyit!Csak azt nem irtad,hogy azóta megmozdult-e a kicsi!?Ha nem,akkor mindenképpen reggel jelentkezz az orvosodnál!

Mégegyszer ezer bocs!!!

2009. júl. 21. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Semmi gond.Sajnos még mindig nem mozdult meg.Vagyis nem érzem.Azért köszönöm.
2009. júl. 21. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Különben én is voltam igy,amikor hanyatt feküdtem sokáig,mert nem mozdult,azt nagyon utálta a kicsi és mindjárt elkezdett ficeregni!Próbáld meg,hátha neked is bejön!Igaz,jó sokáig feküdtem,meg még simogattam is a hasam és bekapcsoltam a reppzenét,azt nagyon nem birta és ilyenkor még intenzivebb lett!Tudom,hogy elég nevetségesen hangzik,de nálunk ez jött be!

Egy próbát megér!

2009. júl. 21. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak érdeklődnék,ha nem tartassz tolakodónak,hogy végül megmozdult a baba vagy orvoshoz mentél?

2009. júl. 26. 22:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést és voltam orvosnál de csak annyit mondott hogy minden rendben és majd meg fogom érezni.Most már betöltött 20 hetes vagyok és már érzem.Nem olyan intenziven de már mozgolodik, helyezkedik.
2009. júl. 29. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!