40. heti mért adataim: BPD: 97mm, AC: 337mm, FL: 77mm. Ilyesmi mért adatok nálatok? Végül mekkora lett a baba? Természetes úton szültél vagy császárral?
Szia!
40 hét+1 naposan:
BPD:94,2mm
HC:328mm
AC:333mm
FL:75mm
becs.súly:3218 gramm
Másnap inditották,4100 grammal és 58 cm-rel született meg,simán 3 óra alatt,fájdalomcsillapitás nélkül.
Fejkörfogata 37 cm,mellkaskörfogata 36 cm lett.
Tehát szépen alábecsülték az uh-on.
Mondjuk én tudtam,hogy nagy lessz,mert az összes uh-on azt mondta a dokim,ezt az utolsó uh-ot nem ő csinálta.
38+0 hetesen 82,6mm a fej,69,8mm a comb. A doki a fejet 34,a comb méretet 36 hetesnek állapította meg-
de a 2 hét eltérés ellenére (össze hasonlítva a Tiéddel értem a 2 hetet) a 1,5 cm eltérés nem is olyan sok.
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Pont ma voltam uh-on.39+3 vagyok.Bpd:98mm,Ac:358,Fl:72mm.Súlybecslés:3900gramm.
Kiváncsi vagyok mekkora lesz,bár szerintem nem lesz hosszú baba..max csak pufika :) A kisfiam a 38. héten született 3850 grammal és 56 cm-vel.Most kislányt várunk :) Nekem tuti császár lesz mert eleve nagy babának néz ki,és az előző császár hege nagyon elvékonyodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!