A baba két héttel kisebb minden uh-n,kevesebb a magzatviz, megfordult farfekvésbe,a doki beutalt a korházba megfigyelésre nem nála fogok szülni.Menzi szerint 38 hetes vagyok mikor jöttem el a dokitol azt mondták hogy lehet hogy a héten de jövöhéten kiveszik.
Szerintetek meddig várnak?Félnek hogy a baba nem fejlődik rendesen.Meg ugye faros
2011. szept. 6. 06:24
1/5 anonim válasza:
Elhiszem, hogy tele vagy aggodalommal és tudni akarod, hogy mi vár rád. De ezt nem itt fogod megtudni. Lehet, hogy mindjárt jönnek mások és leírják a saját történeteiket, de az neked nem lesz segítség.
Majd a kórházban a pontos folyamat ismeretében a dokiktól és a nővérkéktől érdeklődj!
Sok sikert nektek!
2011. szept. 6. 06:34
2/5 anonim válasza:
Szerintem folyamatosan figyelni fognak, vizsgálgatni Téged és a babát is. Ne aggódj amíg nem muszáj nem fogják előbb kivenni, ilyenkor megpróbálják az utolsó pillanatig elhúzni.
Nyugodj meg!
2011. szept. 6. 06:44
3/5 anonim válasza:
Bent a kórházban két-háromnaponként mérik az áramlást. Ha a magzatvíz lecsökken 60-ig, vagy az alá, akkor azonnal megindítják a szülést vagy ugye a farfekvés miatt császármetszéssel kiveszik a picit. Nekem naponta kétszer csináltak NST-t. Az is lehet, hogy mivel 38 hetes vagy, nem várnak, hanem pár napon belül kiveszik a picit. Én 33 hetesen kerültem be 10%-os súlypercentilles babával. A kórházban szigorú fekvéssel fölment 25%-ra. 37. hét végén hazaengedtek. Mivel otthon a kevés mozgás is több volt mint a kórházi nyugalom, nem hízott már a babám semmit (2550gramm volt, még tíz nappal korábban 2500) és a víz is lement 60%-ra. UH után egy órával már a szülőszobán voltam. A kicsim jól van, egészséges és már kinti idő szerint öt hónapos.
2011. szept. 6. 06:49
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.igen azt mondták hogy ne számoljak ugy hogy haza jövök a kicsi nélkül de itthon van a két nagylány és sirogörcseim vannak amiért itt kell őket hagynám bár tudom hogy jo helyen lesznek-.
2011. szept. 6. 06:58
5/5 anonim válasza:
Nekem három csemetém maradt otthon, amikor befektettek (én vagyok akit 33 hetesen marasztaltak a kórházban) Tudom, hogy mit érzel. Nagyon kemény volt az az idő a gyerekek nélkül. Ráadásul én éppen a látogatási tilalomkor voltam bent. Őket kevésbé viselte meg, mint engem. Viszont a babáért megérte. Megismertem a kórház személyzetét a szülésznőket, nem is nagyon volt akit ne tegeztem volna mikor szülni mentem. Vannak kismamák akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!