13 hetes vagyok és eddig 5 kilót híztam. Az a baj, hogy előtte candida diétáztam, ahogy kiderült hogy babát várok abbahagytam. Rakódnak rám a kilók. Mit tegyek? Mit egyek?
Zsirosat,cukrosat semmiképp.
Kenyeret teljes kiőrlésűt egyél az nem hizlal annyira és könnyebben megemészted.
Sok gyümölcs,zöldség.Tésztákból is válaszd a durumtésztát vagy a tojásnélküli teljes kiőrlésűt.
Sok apró változtatással meglátod nem fogsz elhizni és mégsem vonsz meg semmit magadtól meg a babától!
Azért néha megengedhetsz olyat is ami nem annyira egészséges viszont finom és kivánod,mondjuk csoki v. süti.Ettól még nem leszel 200 kilós.
Én is csináltam már candida diétát, szerintem folytathatod terhesség alatt is, talán annyival kiegészítve, hogy én ettem joghurtot meg tejet. -tudom, ezt sem lehetne- de nehogy a gomba jöjjön vissza a diéta abbahagyása miatt. A candida diétában rengeteg vitamin, zöldség, gyümi és hús van, szerintem bajt nem csinálsz vele.
Jó lenne, ha találnál egy nőgyógyászt, aki ért a candidadiétához is rendesen, vagy egy természetgyógyászt, aki ért a terhességhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!