Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy babát várok?

Lehet hogy babát várok?

Figyelt kérdés
Egy hónapja nem szedem a fogamzásgátlót! 1 hete hányingerem van. Tegnap este óta folyamatosan, ha enni nem, Inni is csak rostosat tudok. Sokan azt mondták hogy el rontottam a gyomrom, de szerintem nem a melleim szokatlanul megnőttek és fájnak is kicsit!
2013. febr. 17. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nem védekeztél, akkor lehetséges:)
2013. febr. 17. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Meglehet!! Mikorra nem várod?
2013. febr. 17. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát, minden lehetséges, de igazából ezt akkor lehetne pontosabban tippelni, hogyha késne a mensesed. Az elég biztos jel szokott lenni. Ha netán nem jött mg, és időszerű lenne, ezek a tüneteket beleférnek a koraterhességnél tapasztaltakba.
2013. febr. 17. 21:17
 4/8 A kérdező kommentje:

és ha veszek tesztet akkor azt reggel kell meg csinálni az első vizeletnél vagy bármikor meg lehet csinálni??

mert már sok mindent hallottam, csak nem tudom melyik az igaz!!

2013. febr. 17. 21:20
 5/8 anonim válasza:
Veletlenul derult ki a terhessegem,meg csak 2 hetes voltam, nem is kesett, delutan csinaltam a tesztet, es mar kimutatta, ennyit arrol hogy varni kell mig kesik. Most 11 hetes
2013. febr. 17. 21:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Nálam az a baj amikor szedtem a fogamzásgátlót decemberben 2x jött meg a havim, januárban meg 3x és akkor mondta a dokim hogy hagyam abba 2-3 hónapra a gyógyszer szedését hogy ki tisztuljon a szervezetem kicsit!!

Szerintetek jobb lenne hogy ha minél előbb csinálnék tesztet vagy várjak még vele egy kicsit?

2013. febr. 17. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Azoknak akiknek nem jon ossze a baba, es meg mielott elkuldene az orvos kivizsgalasra a part, tanacsolja h szedjen egy ideig fogamzasgatlot, es mikor abba hagyja a szedest akkor van a legnagyobb eselye h terhes maradjin. Nem tudim h miert ..utannna kellene olvasni...szoval van ra esely. Mi van ha terhes vagy?
2013. febr. 17. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet?
2013. febr. 18. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!