Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40 éves vagyok és tegnap...

40 éves vagyok és tegnap derült ki hogy babát várok Szerintetek nagy bátorság 40 évesen babát vállalni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 08:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
38%

Igen, az. Nem is a babavárás része, hanem a felnevelés.

60 leszel, amikor ő 20...

Hát nagyon fiatalos nagyinak kell lenned, hogy tartsad a lépést majd vele. :)

De sok boldogságot, és egészséget.:)

2013. jan. 16. 08:42
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
MInden korban nagy bátorság kell hozzá. Nagyon sok boldogságot, örömet kívánok neked, ne érdekeljen a korod!
2013. jan. 16. 08:50
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem is negyven évesen szült az anyukám és normális, intelligens ember lettem, anyukám fel tudott nevelni, és a mai napig jól megvagyunk, senkinek semmi baja. 40 évesen nem vagy még olyan öreg, sőt 60 évesen sem leszel az. Nincs ezzel semmi probléma.
2013. jan. 16. 08:51
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:) Most egy kicsit megnyugodtam. Már van egy 19 és egy 16 éves gyönyörű lányom. Úgy gondoltuk a párommal ha van még esély és összejön akkor miért ne vehetnénk ki a részünk még egyszer. Voltunk orvosnál és mindketten egészségesek vagyunk.
2013. jan. 16. 08:58
 5/23 anonim ***** válasza:
29%

De ezen miért utólag gondolkodsz? Ha szerinted nem szabad 40 évesen gyereket vállalni, akkor össze sem kell hozni

Ha meg úgy döntöttetek, hogy kell még egy pici, akkor utólag ne bizonytalanodj el...

2013. jan. 16. 09:13
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyám is 40 volt, amikor megszülettem. Senkivel nem cserélném el a gyermekkoromat, és a mai napig úgy gondolom, nekem volt a lecsodálatosabb édesanyám. Sajnos meghalt rákban amikor 31 éves voltam, de a rák -mint tudjuk - nem korfüggő. Vágj csak bele és ne agyalj, fel tudod nevelni.
2013. jan. 16. 09:28
 7/23 anonim ***** válasza:
7%
A nagymamám 56, én 16 vagyok. Megőrülnék, ha ő lenne az anyám, ebben a korban már van egy-két "hülyeségük".
2013. jan. 16. 09:44
 8/23 A kérdező kommentje:
Nem bizonytalanodtam el:)nagyon szeretném a babát és nagyon örülünk is neki.Felelősségteljes emberek vagyunk és nem hozunk olyan döntést amit utólag megbánunk.Főleg ha egy új életről van szó.De nagyon jól esnek a válaszok amit íratok és köszönöm mindenkinek. Az utolsó válaszolónak: Nagyon sajnálom ami anyukáddal történt....Szerintem az én koromban új energiával és életerővel tölt fel majd a pici.
2013. jan. 16. 09:51
 9/23 anonim ***** válasza:
89%
Jaj ugyan már!!!!!!Ezzel mindenki fel van akadva 39,40,41,stb Drága ez a mai világ nekem is mondta a védőnő,hogy inkább ilyen korú kismamák vannak mint a huszas harmincas .Tessék csak szülni,még fiatal vagy :-))))))))))
2013. jan. 16. 09:53
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Kozottem es a kisebbik ocsem kozott 16 ev a kolonbseg! Most 10 es fel eves! Mindenki imadja! Nekem is es a masik 2 ocsemnek is jot tett hogy o megszuletett, volt akit babusgathattunk,akivel tudtunk torodni mert mar eleg idosek voltunk hozza mikor szuletett! Hajra! Szereintem a tesok is orulni fognak neki! :)
2013. jan. 16. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!