Hegszétválás utáni baba vállalásról szeretnék információt?! Van valaki aki be merte vállalni a 3. császárt ezek után?
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 13:47
1/9 anonim válasza:
Hát én már most félek 1 császár után , hogy most mi lesz a hegemmel, ha megint elkezd nőni a pocakom. És mikor vált szét? Mi ilyenkor a teendő ? Gyakrabban kell UH-ra járni ?
2/9 anonim válasza:
én is császáros voltam az elsőnél,ikrekkel,most megint arra számítok vagyis a doki már mondta hogy tuti az lesz,de nem is gondoltam a hegszétválásra,pedig már most jó nagy a pocim,azért remélem kibírja a 38.hétig mert tovább én sem nagyon szeretném;)
3/9 anonim válasza:
A nővéremnek vált szét a második szülés közben a császár hege, azonnal sürgősségi császár lett. Nem is javasoltak neki több terhességet. Mégis megrizikózták újra 6 év után. Szerencsére jó vége lett, de nagyon problémás terhesség volt, a babája a 28. héten megszületett. Szerencsére teljesen jól van, de végződhetett volna rosszul is, azt mondták, hogy csoda, hogy hogy kibírta eddig a méhe, és ha kicsit is később érnek a kórházba, akkor ott maradtak volna mind a ketten.
4/9 A kérdező kommentje:
Szandrus 88!
Nekem a jóslófájásoknál már szétnyilt, ún. néma hegszétválásom volt. Az Uh-n soha nem nézték, hiába kérdeztem rá: azt mondták, hogy nem protokoll.
Hát igy jártam:-(
2013. jan. 7. 20:28
6/9 anonim válasza:
Jelen! :) 4 év múlva született meg a 3. babóm, semmi probléma nem volt, 38. hétre 2800g-mal született. Első is császáros volt, a 2. gyermekemnél vált szét a heg, de mivel a magzatvíz már hamarabb elfolyt, így szerencsére nem történt nagy baj. Aztán 3 év múlva spirál mellett lett egy pozitív terhességi tesztem :D
7/9 A kérdező kommentje:
Gratula!
Orvosi ellenállásba nem ütköztél?
Nézték terhesség alatt a heged?
A császár alatt derült ki, hogy szétvált, vagy volt előjele?
2013. jan. 9. 19:55
8/9 anonim válasza:
szia én 2007-ben szültem sürgöségi császáral 40 hetesen a fiamat 2012-ben a lányomat szintén császáral 39 hetesen és nem vált szét de fel ajánloták az elkötést.
de nemet mondtam 28 éves vagyok
9/9 anonim válasza:
Köszi :) Nem mondták az orvosok, hogy nem szabadna... Terhesség alatti UH vizsgálatokon nem emlékszem, hogy nézték volna a heget, különösebben nem is vizsgálgattak. Viszont mikor bekerültem a szülőszobára, már gondolta a doki, hogy valami gond lehet, mert a műszer semmilyen fájástevékenységet nem mutatott, viszont látta rajtam, mekkora fájdalmam van, borzalmas volt tényleg. (azért azt megjegyzem, az első két gyerek közt 16 hónap van, elhiszem ,hogy gyenge volt a heg) A harmadik baba 4 évre erre született, és nála viszont semmi gond nem volt. DE azt mondta a doki, hogy a 4. gyereket semmiképpen sem javasolja, nem találnék orvost, aki ilyen előzményekkel elvállalná a terhesgondozásomat. Így én kértem a művi meddővé tételt. Mostanában viszont kezdem megbánni, rengeteg 4. császáros anyukáról olvasok, és néha úgy vágyok még egy babára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!